- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.460
- Поени од реакции
- 5.589
Лукијан ке ја пее Дал она зна.Песни од менторите ќе пеат, а за финалето гостинка е Кели Роланд.
И јас мислам дека Тамара утре излегува и борбата ќе биде меѓу Илма и машките во финале.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лукијан ке ја пее Дал она зна.Песни од менторите ќе пеат, а за финалето гостинка е Кели Роланд.
И јас мислам дека Тамара утре излегува и борбата ќе биде меѓу Илма и машките во финале.

Јас чув денес муабет дека најверојатно Љубави ќе ја пее.Кајмакот ептен ќе се преебе ако не пее една од Лане Моје и Љубави,ептен му се зицери тие песни.

Српски.
Даниел ќе ја пее Љубави, Маид - Леџа о леџа.

Секогаш имаш точни информации за тоа кој што ќе пее. Од каде?![]()
Зошто би биле Лукијан и Тамара пред Даниел, ако гледаш така, според вкусот на продуцентите?[DOUBLEPOST=1393941186][/DOUBLEPOST]Вака, не верувам дека ќе победи некој а да тој не е омилен на продуцентот.. Едно потсетување, кој очекуваше да победи Раденов ако не се лажам кога цела МКД полудуваше и знам како масовно праќаја по Виктор Емилија Јана и оној Кико. А истиот тој Раденов падна во 2рата фаза во џадџес хаусес.Така да за мене најреално според продуцентот би победиле или Лукијан или Тамара. Илма сеуште е млада и нејзината кариера почнува да цвета, плус сега ќе и се менува гласот, што ако тогаш и биде поразличен и да се каеме? Кај Даниел единствено не ми се допаѓа начинот на зборување многу тивко некако што знам :S Во последно време престанав да гледам, ама гледам по српскиве медиуми го ставаат Даниел за победник како миленик на публиката... Ќе видимо. Единствено у вакви и у реалити шоуа не може да се предвиди победникот. Доктори инаку за мене немаат шанси за победа, можда 2-3 место, ако идеме реално, тие после ќе се раздружат секој живи на различна локација, невозможно да останат истите... Така да пак ќе кажам најпаметно Даниел Тамара или Лукијан.
Нема врска како ќе ке испее вечер, бар ја така мислам.на тамара и оди повеќе англискиот одколку српски, вечер она ќе отпадне.