Стави мој пост во кој Македонците кои земале бг пасош сум ги нарекла така Наташа? Веднаш да ставиш каде сум ги нарекла Македонците од економска природа кои земале пасош!
А за Кадаиф ти фалат три страни, во кои он ме нарекува бугарка. Избришани се страните на темава. Или мажена за старец. Штета е вака да се избацуваш. Јас имам одбивност кон бугари, а не кон Македонци кои од економска природа извадиле бг пасош. За жал Кадаиф не е од тие Македонци. Со него уште пред неколку години се имаме расправо на теми за бугарите, он повеќе се чувствува бугар него ли Македонец. Особено со кој потценувачки тон збори за Македонските доктори, на човек да му се слоши. Да не пастирам делови.
Искрено Наташа, ич не ми е гајле за каков пасош си поднела додека се чувствуваш како Македонка. И немој со ниски доскочци, за да не биде како и во секој наш дуел, оваа Леандра е многу некултурна

Не го менувам, немам потреба од друг, немам такви лични причини како тебе. Можам секаде да функционирам со мојот. И немам од што да се срамам, јас до ден денес плаќам даноци, ти кога последен пат си платила?
Кажи им Наташа на младиве, како ружите не цветаат во Германија? Секако за тоа си дојдена на темава повели раскажи пред 15/20 години ти кога се исели во Германија и денес не е исто.