fkpromaja
In the Heaven.
Се изнасмеав коај видов негде дека ако америка (нато) влезе у ратот причина ќе им биде дека Унгарија Словачка и Полска биле загрижени и ратот би претставуел опасност за нивните жители. ХАХАХАХА!! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди на CNN (FB) и други од U.S.A. да видиш коментари од Американци .Се изнасмеав коај видов негде дека ако америка (нато) влезе у ратот причина ќе им биде дека Унгарија Словачка и Полска биле загрижени и ратот би претставуел опасност за нивните жители. ХАХАХАХА!!![]()
па и ние ке си ги средевме терористиве, ама ...Најголема грешка за мене беше проклетиот горбачов! Инаку, незнам ни зошто постои сојуз како НАТО, сојуз се прае за време на војна (попрајте ме ако грешим) , уплашеност ли?
Инаку дека се умешавте со Србите, Србија без НАТО ќе напраеше попара у Косово, имаше јака воена моќ од тогашна СФРЈ.
Полска Холандија Белгија секогаш страдале поради тоа што се соседи на моќни сили. И на Македонија и се случувало тоа што се случува денес на Украина.[DOUBLEPOST=1393869294][/DOUBLEPOST]Жал ми е за оние напатени Украинци што ќе си го однесат само затоа што се соседи на Русија. Малце им ја извадија душата низ цело постоење, сега уште да земат и да ги уништат физички фали.
Остај од Русија само убавини видеа...па и ние ке си ги средевме терористиве, ама ...
Украинциве ке си се испозаебат (мислам на обичната раја), се лажат дека ако влезат у ЕУ дека нема повеќе да мизеруваат, ке осетат дека се за ништо ко искористени куртони кои се бунеле за нечии цели
ама фората е што нит од ЕУ нема да имаат никаков ќар а се тепаат сеа за нечии интереси (Тимошенко,САД)Полска Холандија Белгија секогаш страдале поради тоа што се соседи на моќни сили. И на Македонија и се случувало тоа што се случува денес на Украина.[DOUBLEPOST=1393869294][/DOUBLEPOST]
Остај од Русија само убавини видеа...
Граѓаните имаат право да ја бараат својата среќа дали на Исток дали на Запад. Според мене подобро им е на Запад ама цената нема да биде ефтина.[DOUBLEPOST=1393869975][/DOUBLEPOST]Најидеално ќе им беше ни лево ни десно ама...ама фората е што нит од ЕУ нема да имаат никаков ќар а се тепаат сеа за нечии интереси (Тимошенко,САД)