86ти американски филмски награди (Оскари 2013)

Koj e вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    118

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Да бе...никогаш.. во...право..си..

Rush е на листата на топ250 филмови на IMDb, внуците еден ден ќе те прашаат "Дедо..зошто овој филм не добил Оскар кога денеска цел свет вика дека требало да има многу номинации ?", а ти ќе им кажеш "Внуци....а да ми ги смените пелените и да не серете многу?"
Добро бе еве, верувам дека ќе се подобриш, на добар пат си.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Мислам вечерва кога ќе заспијам ќе ја сонувам лила и др оз како идат во штедилница фулм за да земат милиони денари да платат кауција за карадај .....

Sent from my Тушот од WC using Tapatalk 2
22 кутии...

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Ми остана уште малку верба во академијава, то бејби Хр,прав погодок.
Ах Гравитацијава не утепа, колку се јаки човече, секоја година некое типично амеро срање.
Туку кајганџии алал да ви е, Волкот од вол стрит со 44 гласа, браво, а онде за гуша се фаќате за далеку поквалитетни серии и филмови дека не чинат.
Покрај Далас Бајрс Клаб никој не го заслужува годинава епитетот најдобар филм.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Alfonso Cuaron deserved the Oscar because he was the only director who left his ego behind and made a movie that lasted only 90 minutes.
This ! Стварно не ми е јасно зошто секогаш мора да се прават филмови од 2ипол-3 саати во Оскаровскиот период..

Инаку не ми е јасно зошто Куарон за И јас тебе мајка ти има добиено една номинација а тоа е за оригинално сценарио а не за најдобар странски филм..

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Гласав за Хасл пошто само тој го немам гледано, а очекував премногу од филмот. Како тргна можда нема ни да го гледам воопшто. Ни еден оскар еј! :tapp:

Сликата 2 милиони ретвита. :cuc:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ајде Мерил

Sent from my Тушот од WC using Tapatalk 2

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од