Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
па сите ќе ги тепаат Савехоф во гости, Вардар мораше таму да си тепа и мирна глава е сега до крај ќе биде неизвесно..играва веќе последниве натпревари е доста слаба, Будучност вчера ги гледав играат доста подобро а и Ѓер се доста јаки.

@leandra обавезно да ги рашамараш коа ќе ги видиш у Немачка!!

Со џебови полни упаљачи влагам, да се гине за Мачедонија! :D

Најозбилно, али мајки и шајки со сигурност ќе добијат. Шо е ова, ова игра ли е? За ова ли зимаат плата над 2000 евра? Лигли. Ако им се игра нека играат, ако не дома!

Со џебови полни упаљачи влагам, да се гине за Мачедонија! :D

Најозбилно, али мајки и шајки со сигурност ќе добијат. Шо е ова, ова игра ли е? За ова ли зимаат плата над 2000 евра? Лигли. Ако им се игра нека играат, ако не дома!
Дупни и ја главата на Хмирова со паричка па ќе и носиме ние шлем тука у Скопје XDDDD:pos:

Дупни и ја главата на Хмирова со паричка па ќе и носиме ние шлем тука у Скопје XDDDD:pos:
Подобро да дојде ред шлем да и ставиш, него ќеса.

If_you_know_what_I_mean.png

:icon_lol:

Незнам дали оти вие ја фалите овде физички, али страшно лошо ми игра. Она ми е прва на листа за „упаљач“ :))) А Јованка втора!

Не знам што кренавте толку паника. Па се знааеше дека кога тогаш ќе изгубат во гости. Митјиланд не е воопшто слаба екипа. Напротив на ранг е на Вардар отприлика. Тие и појаки беа од Будуќност во првите групи (во иста група беа). Пласманот на Ф4 не е нешто особено загрозен. Следуваат Турингер во гости и Савехоф дома, а тие 2 се за нијанса послаби екипи од Митјиланд. Исто јас не би бил толку сигурен дека така лесно ќе добие Митјиланд во Савехоф. Не се слаби воопшто швеѓанките.

А за Ф4 не си правете филмови, самиот пласман е голем успех за вака на брзина склопен тим во првата сезона. Нормално дека треба да се изгине на терен, ама ако не успеат нема логика да ги пцуеме. Ѓер реално е за класа појака екипа од сите. Ги има да не речам најдобрите ракометарки во светот на едно 3-4 позиции. Како дрим тим се. Плус дома ќе им биде Ф4. Вистинка сензација ќе биде ако не ја освојат титулата.

Немој да сфаќате дека лошо им мислиме, после секој меч овде си ја лесниме душата. Јас идам на злато годинава за вас незнам. Ни Ѓер ни на Ѓер брат му. Само Јованка да се врати од Марс и убаво ќе биде.

Мислењево ми е копирано од машкиот фан клуб на Вардар, и искрено не гледам некоја голема разлика.Само некои зборчиња да се сменат и тоа е тоа...

Спореди Митјиланд во женски ракомет со Војводина во машки :facepalm:. Топ 5 екипа во Европа со екипа која не е ни во топ 50....

Мислев дека со Турингер ќе ни биде првиот пораз но сепак денес го лапнавме :)
Од Грот и Стине стравував и тие распалија, па уште и од пикер не полнеа :facepalm:
Инди спомна дека вежбаат одбрана цело време ама очигледно на тренинг се вежба нешто а на терен тоа не функционира.Можам да замислам што ќе ни се случи со Ѓер па и со Будуќност или Крим ако се паднеме со некој од овие.
Среќа што со Турингер нема да игра Алтхаус а по се изгледа и Керстин и Јакубисова па повторно ќе играме против составот кој допатува во Скопје.Со Митјиланд веќе се враќаат(дај боже да тепаат со нив)
Миецнер тогаш не играше против нас ама сега гледам дека влага во игра, висока е и има разорен шут.Ако ја примени истата тактика Инди мислам дека би требало да ги изненадиме, но и нерешено да извадиме ќе биде премија.

Сега за сега Ѓер е веќе во Ф4 а остануваат уште 3 места во кои богами ќе има вистинска борба :vozbud:

Единствено лекиќ и костјукова одиграја најдобро :D
И СЕКАКО ЛЕЈНО СО 15 ОДБРАНИ

Незнам дали оти вие ја фалите овде физички, али страшно лошо ми игра. Она ми е прва на листа за „упаљач“ :))) А Јованка втора!
Денес беше мизерна Хмирова и може да се каже дека клучни грешки направи ама ајде ќе се опраат :D

Спореди Митјиланд во женски ракомет со Војводина во машки :facepalm:. Топ 5 екипа во Европа со екипа која не е ни во топ 50....

Под болдираното некои алудирав на испади на ЖРК Вардар од типот на ЖРК Даниловград-ЖРК Вардар 25-16, и ЖРК Будуќност - ЖРК Вардар 32-28 (при крај на Јануари и двата натпревари) и слични натпревари.Колку и да беше (небитна) мини-тура во регионалната женска лига или (небитна) СЕХА лига, тимови со ваков играчки кадар како Вардар (и мажи и жени) не треба да си дозволат вакви испади (Војводина или Даниловград) без разлика дали се во СЕХА или Регионална женска лига освен ако не калкулираат за нешто.

Под болдираното некои алудирав на испади на ЖРК Вардар од типот на ЖРК Даниловград-ЖРК Вардар 25-16, и ЖРК Будуќност - ЖРК Вардар 32-28 (при крај на Јануари и двата натпревари) и слични натпревари.Колку и да беше (небитна) мини-тура во регионалната женска лига или (небитна) СЕХА лига, тимови со ваков играчки кадар како Вардар (и мажи и жени) не треба да си дозволат вакви испади (Војводина или Даниловград) без разлика дали се во СЕХА или Регионална женска лига освен ако не калкулираат за нешто.

:facepalm:
Добро, зошто вакви испади? Даниловград нема ниту една победа во регионалната лига, последни се со 10 порази и 0 поени. Дај пред да напишете нешто проверете прво. И изгубиле од Будуќност, една од топ 3 екипите во Европа моментално. Навистина страшно...

:facepalm:
Добро, зошто вакви испади? Даниловград нема ниту една победа во регионалната лига, последни се со 10 порази и 0 поени. Дај пред да напишете нешто проверете прво. И изгубиле од Будуќност, една од топ 3 екипите во Европа моментално. Навистина страшно...

ОК, нема на страната WRHL за Даниловград а на страната на Вардар има :

21.01.2014WHC Danilovgrad - WHC Vardar SCBT25:16 (13:9)

Ок и нека не е Даниловград нека е Локомотива (или и она е во Топ 3 екипи како Будуќност? )

Lokomotiva
lokomotiva_small.PNG
-
vardar_small.PNG
Vardar -25-21 (12.01.2014)

Нејсе, не ми беше муабетот да си го мерам.Само влезени се и двата клуба во очајна форма, како во одбрана така и во напад.A со ваква форма нема да стигнат далеку и 2-та клуба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom