Џедај Кале - Господар времена !!!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Овој треба да дојде во Скопје и да сними некој скеч во стилот- Једи маглу, братеууу:)
Го обожавам, зрачи со позитивна енергија, си го гледам редовно.

Мислу дека у овој кратко клипче има наише лудо смеање
Очи на ургентни цц лудак
Кои муабети избацуе еј

Ако го најди некој оргиналниот линк баш ме интересираат коментарите на јутуб :pos:

Фали некој ваков у автобусиве наши не она пензионерите никакви:icon_mrgr:

Фали некој ваков у автобусиве наши не она пензионерите никакви:icon_mrgr:

Остај бе човек, забораваш покрај пензионерите кој друг се вози по автобусите. Некој опериран од смисла за хумор и желба за ширење позитивна енергија, склон кон деструкција.

Остај бе човек, забораваш покрај пензионерите кој друг се вози по автобусите. Некој опериран од смисла за хумор и желба за ширење позитивна енергија, склон кон деструкција.

а замисли која комбинација ќе се напраи коа ќе остарат,ем кисели ем пензионери:icon_lol:

Na svojoj fejsbuk stranici Kale je svojim pratiocima napisao svojevrsnu kritiku našeg društva: "Završavajte fakultete možda će vam jednog dana zatrebati, a sigurno neće!"
Копирано од ало.рс
:pos:
1505609_10152161977194391_1697003502_n.jpg

Једи музичке салатеее братеууу :pos:
Абе Кале да си ибаш векот
Кале во фазон

Јас сум еден од ретките што имам видено само 1 лајк на негова слика на ФБ. После 5 секунди рефреш имаше 300 и кусур. Најјак е !

Јас сум еден од ретките што имам видено само 1 лајк на негова слика на ФБ. После 5 секунди рефреш имаше 300 и кусур. Најјак е !
Е замиси случајно да се сретниш негде со овај :pos:, јас цел ден со него ке седам жими се.

Е замиси случајно да се сретниш негде со овај :pos:, јас цел ден со него ке седам жими се.
Јуни ќе одам накај Белград, се надевам ќе го начекам :P

брраааттеееууууууууууууу

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Некоја урбана легенда им е овој во Белград. :D

Дајте линк од фб ,ги има еден куп незнам кој му е вистинскиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom