Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се палимо на Калета, него пали његова позитивна енергија.
Дечко сс комуникацију се дружи сс сфите около њега, тој што га има мањак га трампа сс вишак,а дечко има вишак на позитивни вибрацие.Да тресе глупости тресе, некад и реално збори, глеа се дека градски човек сс напатену судбину, сам,јахач апокалипсе, иде од људи на људи само сс едн циљ
а тој е да ги насмее људи, а и он да се смее, праи си сопсфен мерак, забаву. Сфи га прифаќаф тој е тој
Живео комшија, живела вода !!!
Живео Парвати братеуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
Живео и ти, око пола три! братеиннннн братеиннннннн
Eeee Брус Ли да си сада ту, да си жиф, па да те ја ... да те ја.... ја би ти био телохранитељ, па да те чувам, па ако пропаднемо да пропаднемо заедно братеууууууууууу
Најјака фаца у свет е човеков. Нешто е како љубе лигавиот ама интересен. По еден ваков у секој автобус да има многу побаво ќе се живее во Скопјево