Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Измените очај беа. Едино Окс во тие 15 минути шо влезе направи најпоќе од цел тим. Оти Озил не влезе ? Нели беше на клупа овој меч?

Саного :tapp:

Тоа е тоа. 4 бода се премногу, распоредот ни е хаос и на врвот на се играме со Челзи на Стемфорд. Се покажа дека тимот мора да има и замени и клупа за да биди шампион. Видете во Челзи, еден Шурле за кој немаше место некогаш и во резервите, денес играше и даде 3 гола. Кај нас таков играч, немаме кој знај да напрај разлика. Саного сигурно не е тој.

И не очекував победа денес. Без оглед на пеналот каков и да беше не заслужи Арсенал да победи, ужасна игра, впрочем како и веќе некое време ја играат таквата игра, немање никаква опасност по голот на противникот.

Четири бода од врвот, во други околности ќе речев не е се изгубено, но Арсенал ќе треба да покаже надчовечки напори, да изведе нешто невидено, да победи и пред се да не изгуби неколку дуели со конкурентите па за да остане во трката за титула, што мене ми изледа многу неверојатно. Од први на табела, а веќе многу брзо ќе се најдеме на четврото место, Ливерпул гарент ќе не поминат денес.
Ќе видиме, можно е да кикснат, не се до толку лоши Темтон...

Поразов иде директно врз Венгер. Тотална кривица, од почетен состав ко што беше катастрофа, до замени.
Вилшер, Росицки и Подолски, креативност у минус.
И да, Подолски е нај едно димензионалниот бескорисен играч кој заиграл за Арсенал, Жервињо за него е Бергкамп. Нека си ја напика левата нога у чмар.

Поразов иде директно врз Венгер. Тотална кривица, од почетен состав ко што беше катастрофа, до замени.
Вилшер, Росицки и Подолски, креативност у минус.
И да, Подолски е нај едно димензионалниот бескорисен играч кој заиграл за Арсенал, Жервињо за него е Бергкамп. Нека си ја напика левата нога у чмар.
До некаде се сложувам, али у прво да му дадеше Санти кога беше сам на два наврати верувам дека еден ќе реализираше.

Ништо, ама следната сезона е наша!

Здравје ќе им извадат навивачиве на Стоук на англичаниве.

Сега Венгер, братот ќе речи ни треба big response и ќе ги тепаме Евертон. И после бодој да не чекаме на Лејн, на Бриџ а и на Емирати ќе биди тешко против Сити.

Да,сеа Подолски е крив.А тоа што Росицки,Казорла и Вилшер еден пас добар не дадоа?Жиру не е за во Арсенал и крај.Гнабри,Окс и Озил седат на клупа а играме со Казорла и Подолски на крило.И нема да победиме,е нема.Јас нема да да бидам задоволен дури и да го освоиме ФА купот,ебати купот,после долго време ни се прижи шанса да освоиме ПЛ а ние се кењаме.

Cazorla i Rosicky oti se poveke dimenzionalni igraci gledam denes raspalija. Ne se tapsajte zatoa sto kepecot ovaa sezona igra katastrofalno, denes so eden pas kon ednodimenzionalniot Podolski mozese da ja resat utakmicata, i plus uste 2-3 topki upropasti so negoviot "sut".

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Да,сеа Подолски е крив.А тоа што Росицки,Казорла и Вилшер еден пас добар не дадоа?Жиру не е за во Арсенал и крај.Гнабри,Окс и Озил седат на клупа а играме со Казорла и Подолски на крило.И нема да победиме,е нема.Јас нема да да бидам задоволен дури и да го освоиме ФА купот,ебати купот,после долго време ни се прижи шанса да освоиме ПЛ а ние се кењаме.
Подолски е крив затоа што е технички вишок. Не е ниту крило, ниту напаѓач.
Нема атрибути ни за крило ни за напад, помрзлив е од Аршавин, помутав е од Жервињо, лошо се позиционира, нема никаква визија, за дриблинг може само сам себе да се издрибла, брзина нула, на терен седи у случај среќно да му се одбие некоја топка во шеснаесетник, 90 посто од головите му се такви.
Нека си се врати у Келн.[DOUBLEPOST=1393696044][/DOUBLEPOST]
Cazorla i Rosicky oti se poveke dimenzionalni igraci gledam denes raspalija. Ne se tapsajte zatoa sto kepecot ovaa sezona igra katastrofalno, denes so eden pas kon ednodimenzionalniot Podolski mozese da ja resat utakmicata, i plus uste 2-3 topki upropasti so negoviot "sut".

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Истиот тој кепец 9 бода у Февруари ни донесе.

Подолски е крив затоа што е технички вишок. Не е ниту крило, ниту напаѓач.
Нема атрибути ни за крило ни за напад, помрзлив е од Аршавин, помутав е од Жервињо, лошо се позиционира, нема никаква визија, за дриблинг може само сам себе да се издрибла, брзина нула, на терен седи у случај среќно да му се одбие некоја топка во шеснаесетник, 90 посто од головите му се такви.
Нека си се врати у Келн.
Вака коа те читам си викам да не зборуваш за Денилсон..Дека Подолски не е world class не е,позади напаѓач може доста добро да одигра,доколу би играле поинаква игра а не со пимплањер и вртење околу шеснаесетик со 300 пасови напред назад, со Жиру во напад кој е завртен со грб кон голот.

Еднаш викате како Подолски би дал гол на утките на Жиру и дека заслужува почесто да стартува, а сега мрза бескорисна,одлучете се :)

Вака коа те читам си викам да не зборуваш за Денилсон..Дека Подолски не е world class не е,позади напаѓач може доста добро да одигра,доколу би играле поинаква игра а не со пимплањер и вртење околу шеснаесетик со 300 пасови напред назад, со Жиру во напад кој е завртен со грб кон голот.
Уште тоа ни фали, да градиме игра околу Подолски.
Ќе се пимпла и ќе се врти околу шеснаесетник ако има 9 противнички играчи во шеснаесетник, нема друго чаре.
Подолски не придонесува ништо во креирање шанси, ако не му се даде топка на тацна нема ни да го забележиш на терен.

Уште тоа ни фали, да градиме игра околу Подолски.
Ќе се пимпла и ќе се врти околу шеснаесетник ако има 9 противнички играчи во шеснаесетник, нема друго чаре.
Подолски не придонесува ништо во креирање шанси, ако не му се даде топка на тацна нема ни да го забележиш на терен.
Никој не вика да градиме игра околу Подолски,него дека може да изигра доста подобро со друг стил на игра и на друга позиција.Има друго чаре пријателе,се вика Окс,или Гнабри,кои можат да направат вишок по крилните позиции и да створат шанса за гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom