Дали Anon да ги избрише албумите clickflashwhirr?

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се избришат албумите clickflashwhirr?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
па еве пишува f only значи логички е машко ама можно е лезбејка :)
Јас прво си помислив дека она е таа на сликите, а тоа да ти било машко... :cautious:

Чекај.... ти сега машко или жeнско си? :confused::)
Глеаш дека на сликите се носам почесто со кратка коса, тоа е еден од знаците дека сум л... аман сунѓер размисли малце.

Глеаш дека на сликите се носам почесто со кратка коса, тоа е еден од знаците дека сум л... аман сунѓер размисли малце.
убаво девојче кое и да е :love:

секој си има своја перспектива на приватноста...

сигурно имаше и добра причина за воопшто да го отвориш ова гласање

а за тоа дали да ги избришеш, не би требало да дозволиш мнозинството од странците што ќе “покажат прст“ кон тебе со да/не содржина да диктираат што правиш.

Лезбејкааа?! :eek:
Оф леле...

Сунѓер, те молам изразувај се целосно за да може да имаме квалитетна дискусија. Јас не можам да ги читам твоите мисли.
Во спротивно, воопшто не пишувај.

Сунѓер, те молам изразувај се целосно за да може да имаме квалитетна дискусија. Јас не можам да ги читам твоите мисли.
Во спротивно, воопшто не пишувај.
Прво и основно има други теми за дискусија во врска со хомосексуалците, дојди таму ќе дискутираме.... овде не е за тоа.... ;)

Второ дискусијата која ти ја имаш отворено е дали да ги бришеш или не сликите ;)

И одговори ми ..... ти си сега на сликиве или не? Ако не која е таа?:)

Прво и основно има други теми за дискусија во врска со хомосексуалците, дојди таму ќе дискутираме.... овде не е за тоа.... ;)

Второ дискусијата која ти ја имаш отворено е дали да ги бришеш или не сликите ;)

И одговори ми ..... ти си сега на сликиве или не? Ако не која е таа?:)
Touché

8 страни натегања дали е женско или машко. Уште од 3-та страна ви нагласи дека е женско...

Чекај сеа, ова убаово девојче на сликата е Anon за сигурно или некој трола тука.
Ја за мушко го рачунав :ROFLMAO:

За малку џек пот .:facepalm:

Untitled.png

.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom