Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Секои оскари има по еден филм што не го гледам... Досега за American Hustle само двајца се изјаснија дека филмот е добар. Дали сакате да го ставам сега за дискусија или да почекаме па да одиме на посигурно со love/hate филмот The Wolf of Wall Street? Затоа што како стојат работите, Hustle е само hate :D

Секои оскари има по еден филм што не го гледам... Досега за American Hustle само двајца се изјаснија дека филмот е добар. Дали сакате да го ставам сега за дискусија или да почекаме па да одиме на посигурно со love/hate филмот The Wolf of Wall Street? Затоа што како стојат работите, Hustle е само hate :D
Кој е вториот што смета дека Хаслот е добар филм ? (мислам на форумов, пошто Академијата си се изјасни, а Академијата > Кајгана :D :D )

Мене од сите што ги изгледав, Далас, 12 години роб, Д бест офер, Волкот и Хастл, најмалку ми се допадна хастл, ама сепак е добар филм. 12 години роб и The Best offer најдобри, за нијанса послаби филмови Далас и Волкот. Капетан Филипс и Гравити уште ги немам изгледано.

The best offer излезе класа од филм 12 години роб и далас најдобри и гравити исто

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

ABC News имаа bracket на кој луѓето гласаа кој според нив е најдобар филм што освоил Оскар за најдобар филм. Нормално како и секаде низ интернетот се појавија хејтери што сметаат дека луѓето што имаат различен вкус од нивниот треба да се самоубијат и дека Форест не ни требало да освои филм за таа година покрај Палп-от и Шошонкот. Од друга страна, не дека некој ме прашува али јас се сложувам со мнозинството дека Форест требаше да си го освои оскарот. #WeThePeople :нинџ:

Кој е вториот што смета дека Хаслот е добар филм ? (мислам на форумов, пошто Академијата си се изјасни, а Академијата > Кајгана :D :D )
Абе Академијата 4-5 номинации на Beast of Southern Wild му даде, па филмот беше нов левел на досада... :)

Beasts of Southern Wild не е за секој. ( :D ) И мене ми беше ептен досаден дури и заспав првиот пат кога го гледав, ама па имам другар што сече вени на филмот. Искрено можам да видам зошто би му се допаднал на некој и покрај тоа што јас тоа воопшто не можам да го сфатам.

Предложeте кој од овие два да го гледам: American Hustle или The book thief ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom