Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска то со нормалност/ненормалност, туку со интерес во одредени моменти би реколФилмот не ме натера да размислувам зошто постојам, и најверојатно нема да сонувам сцени од филмот. Дали сум нормален ? (ова ваљда треба да иде у кајгана психолог)
Како стојат работите ќе му дадат, нешто ко на Енио Мориконе за животно дело пред некоја година (си рекле ај стар е нема смисла). Затоа не глеам оскари со години веќе...Се согласувам апсољутно! Го пишав истото за Ле, одма губат кредибилитет оскарите за мене ако му поклонат оскар, немал оскар еј.. ајде сега ќе напињаме секоја година за исто, па повеќе номинации има од Гери Олдман, еј ГЕРИ ОЛДМАН! кој нема оскар, ќе кенкаме за Лео. А познавајќи му ги способностите, не верувам улогата да е oscar worthy или нешто над таа на Метју.
Не само за главна, или споредна, туку како филм ми е засега фаворит.
А ми се мота у глава тема, како Опра што лепеше стикери на книги, така ние да имаме кајгана approval club некојси, досега сите се фасцинирани од овој, па ептен ретко да се добива таков статус, би влегле филмови кои направиле бум на форумот и ненормално прифатени.. као пример што беше Mr. Nobody.
ПС: Џими, глеај го Filth, опака глума и лудо филмче.
Тој Оскар на Мориконе не се важи подеднакво како другите Оскари, секоја година се дава Оскар за животно дело/достигнување.Како стојат работите ќе му дадат, нешто ко на Енио Мориконе за животно дело пред некоја година (си рекле ај стар е нема смисла). Затоа не глеам оскари со години веќе...
Toчно но мене ми делуваше исфорсирано.Тој Оскар на Мориконе не се важи подеднакво како другите Оскари, секоја година се дава Оскар за животно дело/достигнување.
Ма да на крај краева Оскарите и не треба да се мерило за квалитет на некого/нешто![]()
Нема врска то со нормалност/ненормалност, туку со интерес во одредени моменти би рекол
Така да нема гајле, не сите чоеци имаме исти интереси нели? Пример мене да ме отепа чоек не седнувам да гледам Авенџерс со триста ефекти, зато шо не ми го прај то чудо меракот, па ни ме релаксира.
туку ќе пробаат да ти начукаат некоја негативна енергија
eмо хипстер шо си купува секој ден жилети, ама не се бричи секој ден оти споро му расти брадатаа да сакаш да те начукуваат со негативна енергија бе? шо човек си ти?![]()
Да не си гледал на Нат.Гео Banged up abroad???На дискавери загледав еден документарен филм за шверцување марихуана и кокаин ама со Х фактор не можев да го догледам. Во филмов на главниов лик(не ми текнува име) таткому умира од леукемија и тој станува многу разочаран се троши на дроги секс журки и нема пари и шверцова прво марихуана од Мексико во Мајами за 5000 долари, ги троши сите пари на лекарства и пак решава да шверцова дрога но овај пат Дач(шверцер) му нуди да шверцова кокаин заедно со лудак итн. Ако некој знае име од документарниов филм ве молам нека ми каже... фала однапред
не не беше тој :S да не има некаде на нет тв распоред на дискавери така лесно ќе го најдам а емисијата се викаше Trouble in paradiseДа не си гледал на Нат.Гео Banged up abroad???
Исто е, едната е од NGC другата од Discovery. Ги имаш на торенти на Piratebayне не беше тој :S да не има некаде на нет тв распоред на дискавери така лесно ќе го најдам а емисијата се викаше Trouble in paradise