UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.946
Поени од реакции
30.942
Абе не заебавај,чиста среќа беше у него шутираше Дракслер.....

Не го спорам Икер али незначи дека секоја одбрана е чудо...Икер е феноменален нема збор,али да беше малце поприсебен Драклсер куров мој што ќе ја фатеше...Кога е така блиску делови од секунда се у прашање.
Ако гледаме така чиста среќа е што не е сега 0-5.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
„Космодиск одбрана, изгледа шашаво ама делува.“ - Карло Анчелоти

13 од 15 утакмици без примен гол годинава.

Но вечерва ја играат најслабата утакмица во последно време.

Не ме сфаќај погрешно али Леванте Рајо Валекано и Гранада не ми се репер за озбилни противници кои би го тестирале озбилно Реал...Да не збориме дека у посериозните утакмици сезонава таа одбрана не се покажа баш така.

Не викам дека Хамбург,Хановер или Фрајбург се појаки тестови,али во битните утакмици сезонава Баерн пројде маестрално па од таму вадам заклучок за формата.

Како и да е,рано е сеуште за било што да се заклучува.[DOUBLEPOST=1393447668][/DOUBLEPOST]
Ако гледаме така чиста среќа е што не е сега 0-5.
Не викам не...можеше да биде.

Шалке менталниве земале против Реал со пети да си подаваат мислат на Копакабана се.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
^ Или со други зборови, не дека ве потценувам или нешто али Баерн се најаки, ебете си матер не вредите за ништо,

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
И Баерн не прима голови ама не значи дека е јака одбраната.Статистиката е курва.

Иначе Драсклер го погоди Касиљас во левото бедро:icon_mrgr:,каква одбрана какви бакрачи.

Ми се свиѓа како игра Бејл.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Се дешава, сепак мислам дека Анчелоти ќе ги досреди до Мај.

Бајаги би ни се олеснила работава ако се паднат Реал и Челзи меѓусебе во 1/4 финале.

Без да ги потценувам и другиве, еве Атлетико и ПСЖ исто ми оставаат солиден впечаток, ама сепак мислам дека нив може да ги средиме.

А ако е Барса очекувам Пеп да ги реши :icon_lol:

Мене Челзи поише ме плашат пошто со Мурињо можат у секој случај многу појак дефанзивен фудбал да изиграат против нас отколку Реал...А нас најтешко ни оди против цврсти дефанзивни екипи.

Како и да е,ЛШ е,тешко дека може било што да се предвиди.На хартија сме можда најаки али ЛШ не се осваја на хартија.

Прво да го пројдеме Арсенал,па ќе збориме за понатака.[DOUBLEPOST=1393447907][/DOUBLEPOST]
^ Или со други зборови, не дека ве потценувам или нешто али Баерн се најаки, ебете си матер не вредите за ништо,

Знаеш дека не мислам така и не ни напишав така...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене Челзи поише ме плашат пошто со Мурињо можат у секој случај многу појак дефанзивен фудбал да изиграат против нас отколку Реал...А нас најтешко ни оди против цврсти дефанзивни екипи.

Како и да е,ЛШ е,тешко дека може било што да се предвиди.На хартија сме можда најаки али ЛШ не се осваја на хартија.

Прво да го пројдеме Арсенал,па ќе збориме за понатака.
Атлетико, сезонава покажуваат најјака одбрана у европа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Прво да го пројдеме Арсенал,па ќе збориме за понатака.[DOUBLEPOST=1393447907][/DOUBLEPOST]

Знаеш дека не мислам така и не ни напишав така...
Абе за да ја освоиш курвата треба и да ти се наместат коцките... А Пеп е у г’з праен тоа ми дава надеж дека може да ја исполниме мишн импосибл :rolleyes:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Како дефанзивен дисциплиниран колектив се можда најјаки...Али ќе треба да се почека.Потенцијал дефинитивно има.

Гледав хајлајтс со Милан прво полувреме и некако климаво делуваа,многу шанси имаа Милан.

Последната со Реал исто ги отворија ко паштета.

Такада треба да се почека,сезоната е долга...Немаат некоја клупа и уморот може да ги стигне пошто доста захтевен е тој начин на игра.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Покажуваа до последниве 2-3 недели...5 од Реал, 3 од Осасуна, Кака и Балотели како на екскурзија им се шетаа во средата, ама реално Атлетико за да стаса до полуфинале ќе треба да има многу среќа во ждрепката.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе за да ја освоиш курвата треба и да ти се наместат коцките... А Пеп е у г’з праен тоа ми дава надеж дека може да ја исполниме мишн импосибл :rolleyes:

Е тоа!

Незнам што да кажам...стварно е изглеа така иако не верувам многу у такви работи...Али факт е дека има многу среќа.И он,ама и Мурињо...

со Челзи утакмицата е доказ за таква среќа.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.946
Поени од реакции
30.942
Ова у NBA го викаат ankle breaker :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не ме сфаќај погрешно али Леванте Рајо Валекано и Гранада не ми се репер за озбилни противници кои би го тестирале озбилно Реал...Да не збориме дека у посериозните утакмици сезонава таа одбрана не се покажа баш така.

Не викам дека Хамбург,Хановер или Фрајбург се појаки тестови,али во битните утакмици сезонава Баерн пројде маестрално па од таму вадам заклучок за формата.

Како и да е,рано е сеуште за било што да се заклучува.
Јас ти зборувам за од паузата наваму, во првата полусезона одбраната беше мизерна, Пепе и Рамос беа (заслужено) ставани на гилотина. Тогаш голманите не вадеа од уште поголеми киксови. Во однос на тоа, од нова година наваму одбраната е значително подобрена, иако јас лично сеуште неам ама ич доверба во нив дека нема да кикснат кога најмалку треба.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како дефанзивен дисциплиниран колектив се можда најјаки...Али ќе треба да се почека.Потенцијал дефинитивно има.

Гледав хајлајтс со Милан прво полувреме и некако климаво делуваа,многу шанси имаа Милан.

Последната со Реал исто ги отворија ко паштета.

Такада треба да се почека,сезоната е долга...Немаат некоја клупа и уморот може да ги стигне пошто доста захтевен е тој начин на игра.
Да де да, не реков дека они би можеле да ве запрат, туку чисто онака ги спомнав.. И ја очекував повеќе од нив во дуелот со Милан ама се гледа дека не се искусни во вакво натпреварување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom