Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ниту една сезона не сум чекал како оваа сега. Очекувам да биде ептен добра. Во план ми беше да ги изгледам претходните пак додека да почне ама некако слабо со време, првата ја почнав па ќе видам до кај ќе стигнам.

Недела дена бан од форум за спојлери, како за почеток, да не испадне не сме кажале после :)

Ниту една сезона не сум чекал како оваа сега. Очекувам да биде ептен добра. Во план ми беше да ги изгледам претходните пак додека да почне ама некако слабо со време, првата ја почнав па ќе видам до кај ќе стигнам.
Meh, ја пред секоја сезона ги глеам прошлите и ги читам книгите, али овој пут се заебав, многу рано го напраив сето тоа и сеа некое време неам шо да праам, па читам на рандом отворено, рандом книга.
Иначе топло препорачувам да се гледаат сите одеднаш, а не недела по недела, али кој да издржи така....

Meh, ја пред секоја сезона ги глеам прошлите, али овој пут се заебав, многу рано го напраив тоа.
Иначе топло препорачувам да се гледаат сите одеднаш, а не недела по недела, али кој да издржи така....
И јас до сега секогаш така ги гледав пред да почне нова сезона. Ама сега немам време сите да ги изгледам пак.
За чекање одеднаш...тешко :D

За чекање одеднаш...тешко :D
Ја не можам понеделник вечер да дојде па да гледам, него секој ебан недела накај понеделник, седам до 7 и пол сабајле за да ја симнам и одма гледам новата епизода. После вечерта коа ќе си дојдам од работа пак ја гледам на раат со subs.
- а не па да чекам неколку да се соберат.
Сепак и покрај тоа што не сум способен да го применам, сметам дека тој начин е најдобар. Првата сезона така ја гледав, не почнав од почеток, него негде кај јуни и улетав и ги гледав сите одеднаш. (прегледувањата минатите сезони ги праам секако по тој концепт, но тука збориме за иницијално гледање)

Фалеше темава :love: True Detective некако ми го смири хајпот за серијава пошо се покажа како повеќе од достојна меѓу-периодна серија, повеќе таму ми брчи умот, али по 2 недели ќе ми фали оваа и те како. Ајде, уш малце. :vozbud:

Го осакативте детето, кулирајте малце, на 14 години и самото то шо и дава шанса на ваква серија е достигање некое... Еве јас уште се двоумам дали да ја гледам :D

It's not doing it for me, sorry guys. :)

..
--- надополнето: Jun 12, 2011 11:11 AM ---
Едит - Не ми се верува дека за малце ќе се откажев од серијава... :)

YOLO!

Една вечер си мислев на одредени фаци од мое друштво, колеги од факс, работа, дрн дрн јариња како тоа ја немаат гледано серијава и како би било :drk: да сум на нивно место и сега да ја почнам. :oops:

Уште малце, само да ја завршам Twin Peaks, и ќе се приклучам и јас во презадоволната публика која ја прати оваа серија.
Таман три сезони наеднаш точно пред почеток на новата.

Дечки, ако имат такви кој ја имаат ХБО на Макс Тв, да ми кажат дали ги има предходните 3 сезони во видеотеката на ХБО, ако ги има да си уклучам сеа уште од Март месец да ги изгледам сите епизоди пред почетокот на новава?

Дечки, ако имат такви кој ја имаат ХБО на Макс Тв, да ми кажат дали ги има предходните 3 сезони во видеотеката на ХБО, ако ги има да си уклучам сеа уште од Март месец да ги изгледам сите епизоди пред почетокот на новава?
Да не звучам многу егејски , али поефтино ти е да си ги симнеш од нет и да си ги гледаш со мкд превод ,исто ко на ХБО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom