ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Царе, ако не ти е мака, дај кажи по ред како треба редоследно да се изгледаат?
-На неколку страници гледано различно...
Prvo fate stay night gledaj go posle fate zero prva sezona pa vtora sezona filmovite ne se povrzani so animeto

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Царе, ако не ти е мака, дај кажи по ред како треба редоследно да се изгледаат?
-На неколку страници гледано различно...
Дејството во зеро се случув порано од стеј најт, но прва излезе стеј најт.
Добри се, и тоа многу. Нема да се покаеш ако ги изгледаш.

Знае ли некој дали е готов преводот на Kara no Kyoukai - The garden of sinners: Mirai Fukuin? И ако не е готов, кога ќе биде?
Сакам да го изгледам веќе еднаш!!!

Леле, супер е серијата. Ми фалеше вакво нешто во последно време.
Навист ина супер серија. Ви ја препорачувам на сите. И не ја избегнувајте затоа што е аниме (многу луѓе го прават тоа).

Пошо ти фалеше некоја ваква серија како Monster, ти ја препорачувам Code Geass: Lelouch Lamperouge the rebellion ( ми се чини вака беше целосното име на анимето)...

^_^

Пошо ти фалеше некоја ваква серија како Monster, ти ја препорачувам Code Geass: Lelouch Lamperouge the rebellion ( ми се чини вака беше целосното име на анимето)...

^_^
Ја имам гледано и многу ми се допадна.
Всушност, ја гледав бидејќи барав слична на Death Note.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Уште пред месец дена изгледав неколку епизоди од Ghost in Shell и ми се допадна, но дека немав време па ете не сум ја догледал. Кога ќе го завршам Code Geass ќе си го изгледам од ново :X3:

Btw CG>DN :rolleyes:

Уште пред месец дена изгледав неколку епизоди од Ghost in Shell и ми се допадна, но дека немав време па ете не сум ја догледал. Кога ќе го завршам Code Geass ќе си го изгледам од ново :X3:

Btw CG>DN :rolleyes:

Botle si e botle :свиркам:, cim seushte ne si izglea SnK (Shingeki no Kyojin), pa i ne si pocnala mangata. :D

Botle si e botle :свиркам:, cim seushte ne si izglea SnK (Shingeki no Kyojin), pa i ne si pocnala mangata. :D
Многу знаеш ти :P

SNK во секој случај ја читам само кога е прашање на време морам да го видам тоа чудо што сите го фалат, ма да јас лани ова време некаде прочитав 12-13 чаптери и стангирам една година. Уствари што ти кажувам сто пати сум ти го кажал ова :ROFLMAO:

Многу знаеш ти :P

SNK во секој случај ја читам само кога е прашање на време морам да го видам тоа чудо што сите го фалат, ма да јас лани ова време некаде прочитав 12-13 чаптери и стангирам една година. Уствари што ти кажувам сто пати сум ти го кажал ова :ROFLMAO:

Затоа и по 100ти пат те терам да го изгледаш, на некој начин е адаптација на мангата, но сега и втора сезона се шушка демек ќе праеле. Значи прејако е во поглед на анимацијата (иако има повторени ситуации со титани Shingeki no Budzet :D ), музиката, а за приказната да не правам муабет. :D

27 se samo! ;)

Значи добра е Ghost in the shell?
Планирам да ја гледам, но никако да дојде на ред.

Значи добра е Ghost in the shell?
Планирам да ја гледам, но никако да дојде на ред.
Fenomenalna e gledaj ja samo filmovite nema da ti se dopadnat ima dosta echii vo niv

Fenomenalna e gledaj ja samo filmovite nema da ti se dopadnat ima dosta echii vo niv
А ќе пропуштам ли нешто важно ако не ги гледам филмовите?
(знам, глупо прашање)

А ќе пропуштам ли нешто важно ако не ги гледам филмовите?
(знам, глупо прашање)
Ne e glupo prashanje samo filmot or 1995 sto e ghost in the shell nema vrska so serijata vo ostanatite ima objasnuvanje za toa sto e propushteno co animeto :3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom