Андалузија е најпрепорачлива; потоа Билбао и Валенсија.Друг некој да препорача некое место за одмор во Шпанија. Ако е здравје планирам, да одам летово. Сакам да прошетам по некои градови, убава архитектура, историја, и на убави плажи се разбира...Нешто да гравитира околу Барселона.
Љорент де Мар половина час е одалечена од Барселона,преубаво местоДруг некој да препорача некое место за одмор во Шпанија. Ако е здравје планирам, да одам летово. Сакам да прошетам по некои градови, убава архитектура, историја, и на убави плажи се разбира...Нешто да гравитира околу Барселона.
Оди директно во Барселона, има повеќе хотели на плажа и градот е еден од најубавите градови на светот.Мене најмногу ми се допадна што на 15мин од плажа имаш модерен и урбан град, со квалитетни ресторани и места за шетање.Друг некој да препорача некое место за одмор во Шпанија. Ако е здравје планирам, да одам летово. Сакам да прошетам по некои градови, убава архитектура, историја, и на убави плажи се разбира...Нешто да гравитира околу Барселона.
Тоа е тоа, тоа го сакам и јас.....благодарам на сите што уште толку ја разгоривте желбата во мене за таму...Оди директно во Барселона, има повеќе хотели на плажа и градот е еден од најубавите градови на светот.Мене најмногу ми се допадна што на 15мин од плажа имаш модерен и урбан град, со квалитетни ресторани и места за шетање.
Верувај ми има да се заљубиш во градот.Стави си трип адвајзор на телефонот, мапи и откривај го градот полека.Како што спомна некој погоре, внимавај има многу крадци.Тоа е тоа, тоа го сакам и јас.....благодарам на сите што уште толку ја разгоривте желбата во мене за таму...
може, ако е во јуни....дали некој бил на борбата со патлиџани во шпанија? планирам летово да одам @musketarr може и една тепачка да прајме
па пиша ќе одиш летово...јуни едвај лето еможе, ако е во јуни....
така ми дадоа одмор од работа, педерчињапа пиша ќе одиш летово...јуни едвај лето е