Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е лесно да се победи на ОТ, ни вие не можете да победите таму :D
Колку е убаво чувството да дупиш некој со финтите што ти ги продавале изминатите 5 години а? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1393373475][/DOUBLEPOST]
ОК ти е ова, јас едно време се надевав дека можеме и титула да освоиме дури и со него на клупа... Немам право да се бунам за оптимизам. :D
Ферги не направи тешки оптимисти со сите чуда и пресврти....па сеа веруваме во се живо и диво. :D

Јас сеуште барам некој да ми објасни како Клеверли е подобар од Хендерсон. Ова ми е една од поголемиите мистерии во ПЛ

Јас сеуште барам некој да ми објасни како Клеверли е подобар од Хендерсон. Ова ми е една од поголемиите мистерии во ПЛ

За тебе е уште поголема мистерија како ти функционира мобилниот.

Прво најди кој го рекол то сезонава па после ќе се најди некој да ти одговори ти шо го бараш.

Пак утре вештачките ќе треба да го спасуваат статусот на најдобрата лига во светот. Им прејде во традиција веќе...
Kога овие со историја не ги бива.:D

Прво најди кој го рекол то сезонава па после ќе се најди некој да ти одговори ти шо го бараш.
Мора да биде сезонава пишано? Тој беше иднината на Англија и Манчестер.
Ете не мора да ми објаснете за сезонава,(не ни може да се направи споредба созонава бидејќи е ептен смешна :icon_lol: )нека биде за претходната како тоа бил подобар кога се пишуваа ваквите коментари...

Мора да биде сезонава пишано? Тој беше иднината на Англија и Манчестер.
Ете не мора да ми објаснете за сезонава,(не ни може да се направи споредба созонава бидејќи е ептен смешна :icon_lol: )нека биде за претходната како тоа бил подобар кога се пишуваа ваквите коментари...

Бил некогаш, пред 2 години. Помина тоа. Коментарите се пишуваа одамна, згрешивме ние.

Нормално, кај се видело навивач на ливерпул да речи дека нивниот не е најдобар.

Види, да бидеме реални, прават исклучок кај Шкртел, Туре и ОGЈК (It doesnt stand for Onion Goddess Jelena Karleusha)... понекогаш и кај голманите знаат да се зајадат. :D:noze:

Види, да бидеме реални, прават исклучок кај Шкртел, Туре и ОGЈК (It doesnt stand for Onion Goddess Jelena Karleusha)... понекогаш и кај голманите знаат да се зајадат. :D:noze:
Ален и Аспас ги испушти.

За Ален имате некоја надеж, ко ние за Длгчо наш. За Аспас си во право.

опааа

Things may be heating up. RVP on Dutch TV: 'Other United players are often in the zones I'd like to play in. I find that a pity.'

Ако не се лажам на почетокот на сезонава имаше муабет како и Мојс е подобар од Роџерс :vozbud:

Ако не се лажам на почетокот на сезонава имаше муабет како и Мојс е подобар од Роџерс :vozbud:
Имаше муабет и дека од Мурињо е бољи :ROFLMAO:

"Добро е што не го земавме Мурињо, тој нуди инстант успех и си иде. Со Мојс ќе продолжи традицијата, ќе ја развива академијата и младите играчи, долготраен проект..."

Почнува жално да делува ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom