Омилен пост на Сунѓерот Боб

C

cige

Гостин
ШТО АКО @Sungerot Bob Е НАПРАВЕН ОД СТРАНА НА @Acid ЗА ДА БИДЕ ПОИНТЕРЕСЕН ФОРУМОВ ?!?

Ова и мене ми е сумливо, затоа што секогаш кога ќе ми стаса известување дека ме цитирал сунѓерот со некој безсодржински пост од 3-4 зборови и едно смајли одма го пријавувам за спамирање, и сите моидератори нервозно ми реагираат во ПП, како демек за џабе го пријавуваш, во право е. А што е во право, тој само пишал "така е:)" "mnogu e ubavo:)" "mnogu go sakam:)". За никој друг форумџија така не се бунат.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Ова и мене ми е сумливо, затоа што секогаш кога ќе ми стаса известување дека ме цитирал сунѓерот со некој безсодржински пост од 3-4 зборови и едно смајли одма го пријавувам за спамирање, и сите моидератори нервозно ми реагираат во ПП, како демек за џабе го пријавуваш, во право е. А што е во право, тој само пишал "така е:)" "mnogu e ubavo:)" "mnogu go sakam:)". За никој друг форумџија така не се бунат.
Значи не само од Acid туку од цела администрација заедно, можи да игра задкулисни игри цела таа клапа.:oops:

C

cige

Гостин
Значи не само од Acid туку од цела администрација заедно, можи да игра задкулисни игри цела таа клапа.:oops:
Да бе, вчера во една тема 15годишно дете кажува дека се срами поради тоа што имал многу погуста брада од другарчињата, и сунѓерот му пишува дека со депилирање ќе ја изретчел, го пријавив за глупости тропање и blue lady еве ја одма во пп на кавги. Па кај се видело бе брадуња со депилација да се изретчи, ѓоа воа е женски мустаќи или маховина на бакембардите.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Да бе, вчера во една тема 15годишно дете кажува дека се срами поради тоа што имал многу погуста брада од другарчињата, и сунѓерот му пишува дека со депилирање ќе ја изретчел, го пријавив за глупости тропање и blue lady еве ја одма во пп на кавги. Па кај се видело бе брадуња со депилација да се изретчи, ѓоа воа е женски мустаќи или маховина на бакембардите.
А бе ти забеган си. Кај прочита дека јас одма на кавга ја свртев?

Член од
19 јуни 2012
Мислења
404
Поени од реакции
417

ај смирете се, не ќе се караме сега овде....

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Сунгерот е премногу културен за да се уклопи во шемава, и покрај обидите до сеа да испадне фенси шменси со лошиот хумор некако слабо му оди, со оглед на тоа дека е мета на исмејување добро се држи, и тоа што подлажнува малку со цел да си одбрани став го прави трол во очите на другите што секако му оди во прилог. Бобчемислам дека кога би била у твое присуство би заспала ко мало бебе. Омилен пост ,,Живеј го животот,,

C

cige

Гостин
Сунгерот е премногу културен за да се уклопи во шемава, и покрај обидите до сеа да испадне фенси шменси со лошиот хумор некако слабо му оди, со оглед на тоа дека е мета на исмејување добро се држи, и тоа што подлажнува малку со цел да си одбрани став го прави трол во очите на другите што секако му оди во прилог. Бобчемислам дека кога би била у твое присуство би заспала ко мало бебе. Омилен пост ,,Живеј го животот,,
Ебати животот, цела недела чека во гурманско катче да закачат нов рецепт за натпревар и меѓувремено брои до милион во играчница.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Јас мислев дека ќе прикачиш слика во врска со темава која ќе одговори на прашањето кои животни се за чување дома, а кои не...., но ти си една најобична невоспитана генетска грешка со која човек неможе дискусија да тера.

Поздрав.

C

cige

Гостин
ти си една најобична невоспитана генетска грешка.
Јас во темана за педерите ако пишам генетска грешка јадам бан еден месец, а на ова lady blue става лајкови, еве излезе на виделина тоа вчера што го пишав.
човек неможе дискусија да тера.
Која дискусија ти си ја развил :facepalm::pos:

Што имате во фрижидерот? Набројувам 3-4 продукти и ставам смајли. Ете ти дискусија.

P

parvati

Гостин
Падна ми смешно, у тему за карневал пишаја леле ама ми се оди
Напраи си филм дека е у и инвалидски количке, скраја да е заебаам се : ) Aма вика дека работи негде, викам си шие на машину за некоју жену,сукње и хаљине за матуру
Вика дека има дваес две године, како му е интересно да брои на форум на тија године ? : )

Поздраф Нездраф!
shponglebob_psypants_by_eusoniptera-d3jq7ag.jpg

Ф

Флеш

Гостин
Администрацијата е многу пасивна кога се работи за меѓуетнички односи.... се приметува дека не се спамери .... Жутиот Боб е спротивноста ..... .... Жутиот ги мрази Западњациве ......

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom