Ова и мене ми е сумливо, затоа што секогаш кога ќе ми стаса известување дека ме цитирал сунѓерот со некој безсодржински пост од 3-4 зборови и едно смајли одма го пријавувам за спамирање, и сите моидератори нервозно ми реагираат во ПП, како демек за џабе го пријавуваш, во право е. А што е во право, тој само пишал "така е" "mnogu e ubavo" "mnogu go sakam". За никој друг форумџија така не се бунат.
Значи не само од Acid туку од цела администрација заедно, можи да игра задкулисни игри цела таа клапа.Ова и мене ми е сумливо, затоа што секогаш кога ќе ми стаса известување дека ме цитирал сунѓерот со некој безсодржински пост од 3-4 зборови и едно смајли одма го пријавувам за спамирање, и сите моидератори нервозно ми реагираат во ПП, како демек за џабе го пријавуваш, во право е. А што е во право, тој само пишал "така е" "mnogu e ubavo" "mnogu go sakam". За никој друг форумџија така не се бунат.
Да бе, вчера во една тема 15годишно дете кажува дека се срами поради тоа што имал многу погуста брада од другарчињата, и сунѓерот му пишува дека со депилирање ќе ја изретчел, го пријавив за глупости тропање и blue lady еве ја одма во пп на кавги. Па кај се видело бе брадуња со депилација да се изретчи, ѓоа воа е женски мустаќи или маховина на бакембардите.Значи не само од Acid туку од цела администрација заедно, можи да игра задкулисни игри цела таа клапа.
А бе ти забеган си. Кај прочита дека јас одма на кавга ја свртев?Да бе, вчера во една тема 15годишно дете кажува дека се срами поради тоа што имал многу погуста брада од другарчињата, и сунѓерот му пишува дека со депилирање ќе ја изретчел, го пријавив за глупости тропање и blue lady еве ја одма во пп на кавги. Па кај се видело бе брадуња со депилација да се изретчи, ѓоа воа е женски мустаќи или маховина на бакембардите.
Тоа не се чита, тоа се проценува. Еве истото и сега го правиш. Прво ме навредуваш, па после мислата ја кажуваш.А бе ти забеган си. Кај прочита дека јас одма на кавга ја свртев?
Ова и мене ми е сумливо, затоа што секогаш кога ќе ми стаса известување дека ме цитирал сунѓерот со некој безсодржински пост од 3-4 зборови и едно смајли одма го пријавувам за спамирање, и сите моидератори нервозно ми реагираат во ПП, како демек за џабе го пријавуваш, во право е. А што е во право, тој само пишал "така е" "mnogu e ubavo" "mnogu go sakam". За никој друг форумџија така не се бунат.
Живеј го животот
Ебати животот, цела недела чека во гурманско катче да закачат нов рецепт за натпревар и меѓувремено брои до милион во играчница.Сунгерот е премногу културен за да се уклопи во шемава, и покрај обидите до сеа да испадне фенси шменси со лошиот хумор некако слабо му оди, со оглед на тоа дека е мета на исмејување добро се држи, и тоа што подлажнува малку со цел да си одбрани став го прави трол во очите на другите што секако му оди во прилог. Бобчемислам дека кога би била у твое присуство би заспала ко мало бебе. Омилен пост ,,Живеј го животот,,
Јас мислев дека ќе прикачиш слика во врска со темава која ќе одговори на прашањето кои животни се за чување дома, а кои не...., но ти си една најобична невоспитана генетска грешка со која човек неможе дискусија да тера.
Поздрав.
Јас во темана за педерите ако пишам генетска грешка јадам бан еден месец, а на ова lady blue става лајкови, еве излезе на виделина тоа вчера што го пишав.ти си една најобична невоспитана генетска грешка.
Која дискусија ти си ја развилчовек неможе дискусија да тера.
Со Чкљ