Сега и Хернанес!Гуарин, Роландо, Хесус, Ковачиќ, Паласио, Икарди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега и Хернанес!Гуарин, Роландо, Хесус, Ковачиќ, Паласио, Икарди.
Абе збориме за играчкиот кадар што го иаме.. Тури му кур на зажарениот со подвратени панталони да му ебам сестрата.Имаш 4ка во одбраната така да одговорот е НЕ!![]()
За тим како што пишав неколку поста погоре(Нокаут фаза во лш и редовно учество) треба да имаме барем 8 играчи такви и уште 3-4 ЕКСТРА КОИ ЌЕ ГО ВОДАТ ТИМОТ.Значи паласио може да е стартер со некој екстра јак шпиц до него,икарди резерва.Од другиве што ги наброја јас искрено верувам дека ковачич со подобри играчи околу него би бил солиден,овие другиве се чист просек според мене.Не е работава гуарин што ќе изиграл една добра и 10 си го лади курот ни треба некој стабилен.Неможеш бате со овие играчи лш да играш.Гуарин, Роландо, Хесус, Ковачиќ, Паласио, Икарди.
Прво, Кампањаро не е десен бек, второ Нагатомо не треба да биде во тимот, трето Бота со ништо нема покажано дека треба да биде прв состав, така да кога ќе видиш му требаат корекции и на овој состав, мада јас мислам дека со Фиорентина може да се носиме и те како, со Наполи и Рома теорија не постои.Абе збориме за играчкиот кадар што го иаме.. Тури му кур на зажарениот со подвратени панталони да му ебам сестрата.
Како бе не е десен бек Кампањаро.. Подеднакво добро си игра и на таа позиција, за репрезентација е стандарден таму. Исто као да кажеш дека Киелини или Киву не се и леви бекови.Прво, Кампањаро не е десен бек, второ Нагатомо не треба да биде во тимот, трето Бота со ништо нема покажано дека треба да биде прв состав, така да кога ќе видиш му требаат корекции и на овој состав, мада јас мислам дека со Фиорентина може да се носиме и те како, со Наполи и Рома теорија не постои.
Брат секој тим со подобри крила има маме да ни ебава со оваа тактика. Да дојде Реал да речеме, минимум 5 ќе ни даде, значи минимум ако играат со 50% од силата. Бејл и Роналдо има да ги пореметат Џонатан и Нагатомо, овие нема да знаат главата каде им е.Лошо е уигран составот и на повеќето играчи не му се погодени позициите и нема некаков концепт..не напреднавме ниту малку од кога ни беше Раниери тренер бидејќи и тогаш немавме концепт и бевме распашана банда и сега е истото..сите победи оваа сезона се некако насила освен првите 3-4 изиграни натпревари каде му чукнавме 7 на Саусоло..
Немаме крила,Гуарин цела сезона се шета на триста позиции и никако да му се погоди,нагатомо и џонатан ни станаа главни играчи заради глупата тактика на Мацариа двата се просеци, Таидер треба да биди резерва во овој клуб ако сакаме подобар Интер, Ковачич вака така мора да игра и треба да игра, Паласио му е погодена позицијата но фали Икарди во нападот а овај не го клава..
Со Аталанта искрено ме бендисаа како играат кога заврши натпреварот нерешено 1-1 бидејќи цела утакмица Интер напаѓаше и вршеа константен притисок кон голот на Аталанта и заслуживме три бода..ама ете куроглавиот Денис ни го пикна како и секогаш..
Треба подобри бекој а не Переира и Нагатомо..секој посилен европски тим има асолни бекови кои знаат да изиграат и да пробијат внатре а ние со јапонецот и џонката ништо не прајме..тоа е првичниот проблем
Овој состав и овој распоред на играчи не може зашто е правен од фудбалски неписмен фан. (не е ИО мислам)Не ме дупете да го ебам, стварно сакате да кажете дека овој состав неможе да се бори со Рома и Наполи за ЛШ???
![]()
Добро да, малце средината е преофанзивна, има да не фураат тука.Овој состав и овој распоред на играчи не може зашто е правен од фудбалски неписмен фан. (не е ИО мислам)