Diablo 3

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Колку ќе биде кај нас играва во Југотон/Нико? Прашувам да знам дали да земам кутија или дигитално.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Исто доаѓа, 150-200 ден не менува ништо, може ќе ја земам од Нико онака за дружба ако има полноќно отварање. Ќе доаѓа некој? :)

На 2590 кога ќе одземеш 10% попуст доаѓа 2331 поевтино од дигитало 2468 (40 евра по 61,7 курс). Плус минус нешто ситно во зависнос од курсовиве.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Абе а оваа старата гледам ја продаваат по 1500 денари по некои продавници мислам на diablo 3 без Reaper of Souls,па прво таа да си ја земам а потоа експанзијава.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
20 евра е дигитално моментално. Ставена е на промоција пред експанзијата.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
20 евра е дигитално моментално. Ставена е на промоција пред експанзијата.
Има тука кај мене еден ја продава 1500 денари без reaper of souls,а гледам со новиот пач 2.0.1 играта воопшто не сецка,за разлика од претходните пачеви,па мислам да ја земам.И таман додека ја завршам ќе поефтини и reaper-ot:icon_lol:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Па да имаат некоја оптимизација направено многу повеќе фрејмови вади. Ти пишав дека ти е поевтина за 300 ден дигитално ако не ти прави разлика да ја имаш кутијата пошто и онака ќе треба да ја симнуваш и да направип апдејт на 2.0.

Инаку многу е средена играта моментално! Crypt of the Ancients <3

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Па да имаат некоја оптимизација направено многу повеќе фрејмови вади. Ти пишав дека ти е поевтина за 300 ден дигитално ако не ти прави разлика да ја имаш кутијата пошто и онака ќе треба да ја симнуваш и да направип апдејт на 2.0.

Инаку многу е средена играта моментално! Crypt of the Ancients <3
Јас играта не ја зедов на почетокот од причина што мн сецкаше а пази имам radeon 7950,рачунај сите игри можев да ги играм со преку 100 фрејма во секунда и тие најзахтевните само diablo 3 ми правеше проблем,а сакав мн сакав да ја купам уште во стартот али тоа сецкањето беше ужасно и од тие причини не ја зедов, али сега гледам ја направиле топ се оди како подмачкано и дефинитивно ќе ја купам.И да ќе дадам плус 300 за кутија :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас играта не ја зедов на почетокот од причина што мн сецкаше а пази имам radeon 7950,рачунај сите игри можев да ги играм со преку 100 фрејма во секунда и тие најзахтевните само diablo 3 ми правеше проблем,а сакав мн сакав да ја купам уште во стартот али тоа сецкањето беше ужасно и од тие причини не ја зедов, али сега гледам ја направиле топ се оди како подмачкано и дефинитивно ќе ја купам.И да ќе дадам плус 300 за кутија :)
Јас со GTS 250 ја играв со се на фул и вадеше по 150-200 фрејмови. Инаку, за да ја играте експанзијата, ќе мора да ја имате и оригиналната диабло, како што беше и со Diablo II: The Lord of Destruction.

Kajgana Shop

На врв Bottom