Фан Клуб: Интер

Значи нема логично објаснување зашто Алварез би играл пред било кој во тимот, исто и Самуел и Камбијасо ....и Милито наравно. Значи молам бога да им се распадне тоа кланот аргентински што го имаат у уста да им го засвирам на сите по еднаш ....мама му ебаа на клубов, мама му ебаа ...за тренерченценценцево наше не ни правам муабет .... значи најглупак е, една акција немаат увежбано ..... само со бековите и набацувај ....а кој да ја дочека набацената топка ? ПАЛАСИО ? Милито !? Тој што може, го држиш на клупа до 70та .... Ковачич го ставаш у 75 кога мора да победиш и кога цела екипа ти е СРАЊЕ ..... Бота резерва на најфудбалскиограничениот ретардос во Европа и пошироко ....ал он ал Шумуликовски исти кур се .... се да ви ебам, до корен го уништивте тимот ...никад не бил волку лош, никад !

Таленти како Икарди, Ковачиќ, Бота ќе седат на клупа а ќе ми играат полумртви играчи од типот на Алварез (новиот Кака) и Милито (најпотценетиот шпиц у свет (y)) ... Млади таленти како Мбаје, Донати ќе ги фрламе а ќе ми игра Џонатан (новиот Маикон, ок).
Паласио веќе почна да го фаќа сенка, тотално отсечен и изгубен делува... Гуарин се појак и појак, гази... Нагатомо стандард, добар... У ствари не бе, тапа е да му ебам матер у пичка, поима нема од фудбал, не знае ни еден центаршут да испрати, не е материјал за Интер... океј Алварез и Џонатан се.

Тренерчево мртво зажарено со подвратена панталона не го коментирам зашто сум на раб на нервен слом да му ебам тоа пичката мајчина да му ја ебам ја негова, тотално ретардиран човек, ограничен како тераса да му ебам сестрата .. Ти ебам екипата шугава. И капак на све ќе биде сеа коа ќе се врати Лордот Естебан Камбијасо и коа ќе добие продужење уговора.

А и овој Тохир бе живее у заблуда, сака Интер со млади играчи, Арсенал формула а на клупа има тренер на кого фетиш му се момци во поодминати фудбалски години.:facepalm:

neznam sto treba da se desi za da ikardi, kovacic i taider startuvaat najiskreno, a i onoj ambrosio so ogled deka bekovive se padnati, pa i bota ebago. toa ti se igraci gladni za uspeh, mladi, zelni da se dokazuvaat i sto e dosta bitno, kvalitetni. Hernanes eve go edna ne igra, jezivi bea u sredina, bez nikakva idea, mrtvi.

Alvarez kako ja pocna sezonava mislev ke gazi, padna nenormalno, apla sea se somnevam u negoviot kvalitet za inter i neznam dal e do nego ili do toa sto macari e izguben veke treti mesec u timov, sreka imase tepacka kaj so gleavme pa moze da se kaze deka interesen mi bese toj period od denov.

U sekoj slucaj sezonava e otidena odamna u tri lepe, neznam sto naumil tiho za naredno leto vo pogled na trenerskata pozicija, nema najavi deka ke leta macari, ali ovoj ako veke ostanuva deka pocne da eksperimentira ako nisto drugo, neka menuva taktika zasto so ovaa negovava i trojca nazad ednostavno Inter kako klub nema shansa da funkcionira. Vaka samo i on se osuduva na propast a sto e najbitno, i timot go osudue na propast mu ebam toa zguzvanata faca.

Последно уредено:
Po glup trener od mazzari jas ne sum videl
Rafael-Benitez-4.jpg

Келнерот за Мацари е Мурињо ...реално, со него бар имавме добра игра, тоа што се распука со фамозниот Аргентински клан и што кондиционите тренинзи му беа лудило (а не е крив он, него геријатријава наша не може да се снајде - тоа е друго)

Со Мацари е лесно - затвори ги бековите и никад нема гол да примиш освен ако не ја дувне ханданович од гол на гол или гуарин можда (ако игра, пошо нели богот Чучу и Кузмафакинганович мора да играат).

Келнерот за Мацари е Мурињо ...реално, со него бар имавме добра игра, тоа што се распука со фамозниот Аргентински клан и што кондиционите тренинзи му беа лудило (а не е крив он, него геријатријава наша не може да се снајде - тоа е друго)

Со Мацари е лесно - затвори ги бековите и никад нема гол да примиш освен ако не ја дувне ханданович од гол на гол или гуарин можда (ако игра, пошо нели богот Чучу и Кузмафакинганович мора да играат).
То е то. Толку лесно му се чита играта на овај, шо со Победа да му играм, не иди во предвид гол да примам. Се се сведува на бекојте. И то е. Никаква уиграна акција, а бе ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom