Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас велам не беше пенал онакви ни во Ла Лига не ти ги свират а камоли во Серија А. Ти споредваш тим кој за замени ги има Шакири, Гетзе итн итн со екипа која ги има Падоин, Исла,Огбона, Квајарела, Џовинко?
Абе море, кој сакаш имај го, не можиш ти да си дозволиш тим од ранго на торино последните 15 минути на свој шеснајсетник да те напика на домашен терен, дај не тропај глупости

Епа ако идеш со намера да добиеш пенал а не да напаѓаш, веројатно нема да го добиеш. Не за џабе Рицоли е моментално бр.1 во Италија.
пенал е пенал, то нека ти е јасно!!! дали си одел, дали не си одел, дали падна ко покосен или не, ако противнички играч те фаулира е пенал!!

Јас велам дека БЕШЕ поенал, то дали се суди или не можиме до бескрај да дискутираме.
И немој со муабетите уморни биле, дај ко така нека не играт догодина лига на шампиони нека не се уморват, и така покрај правите професионални екипи ко Баерн на пример, тешко до титула во догледно време[DOUBLEPOST=1393184241][/DOUBLEPOST]
кој е тој шо нејќи да изнуди при контакт во шеснајсетник

Не заебавај за глумење Красиќ ти текнува како помина? баш ради тоа што сакаше на сила да изнуди пенал Рицоли му даде жолт а камоли ли па пенал да досуди.. а не знам дали имаше или не контакт тешко е да се процени..ама да имаше контакт немаше да глуми.

Може да се каже дека сум задоволен од одбраната и фактот што не примивме гол и единствено нешто што успеа да ме налути е онаа грешката во префрлање на топката од страна на Касерес по што Бонучи направи фаул во опасната зона за шут. Сепак последните 20 минути ги одигравме незаинтересирано, дури и намерно ми се чини дека им ја пропуштивме играта на Торино. Веројатно дел од тактиката бидејќи очигледно дел од играчите чувствуваа умор и не можеа сите 90 минути да ги одиграат на високо ниво.

Со оглед на тоа што сме без Видал против Милан, најдоборо би било тој да игра во ЕЛ со Падоин и уште еден, на страните пак оние неспособните и во нападот Џовинко-Освалдо. Барем 7-8 од стартерите против Милан кои ќе ни бидат не смеат да стапнат на теренот против Трабзон.

Абе море, кој сакаш имај го, не можиш ти да си дозволиш тим од ранго на торино последните 15 минути на свој шеснајсетник да те напика на домашен терен, дај не тропај глупости

пенал е пенал, то нека ти е јасно!!! дали си одел, дали не си одел, дали падна ко покосен или не, ако противнички играч те фаулира е пенал!!
Земи малце воздуш те молам не употребвај ! безцелно е на форум да го користиш како интерпукциски знак во форма на извик, само иритира ништо друго, па пособено 3-4 во ред.

Не тресам глупости ти лупеташ ко ненормален од преге, значи секој тим треба да ги користи стандардните 11 на секој 2 дена без разлика абе воопшто поштедвање не? бравос

Во вакви натпревари се гледа колку значи во тимот да се има класа напаѓач. Карлос Тевез го реши натпреварот!

Може да се каже дека сум задоволен од одбраната и фактот што не примивме гол и единствено нешто што успеа да ме налути е онаа грешката во префрлање на топката од страна на Касерес по што Бонучи направи фаул во опасната зона за шут. Сепак последните 20 минути ги одигравме незаинтересирано, дури и намерно ми се чини дека им ја пропуштивме играта на Торино. Веројатно дел од тактиката бидејќи очигледно дел од играчите чувствуваа умор и не можеа сите 90 минути да ги одиграат на високо ниво.

Со оглед на тоа што сме без Видал против Милан, најдоборо би било тој да игра во ЕЛ со Падоин и уште еден, на страните пак оние неспособните и во нападот Џовинко-Освалдо. Барем 7-8 од стартерите против Милан кои ќе ни бидат не смеат да стапнат на теренот против Трабзон.
Фала богу имало разум :cuc:

Од 50та натаму физички скроз паднавме а претх 50 минути редевме шанса до шанса, па конте тотално се преорентира кон одбрана итој виде колку е сатот не е будала :)

Тебе треба да ти биде јасно дека контакт на средина на теренот и контакт во 16-ник не се судат исто.

И јас имам разум

Фала богу имало разум :cuc:

3. Заморот - И ова е голем - ОГРОМЕН + за Торино. Дефинитивно дуелот со Трабзон ќе си го направи своето на нашите фудбалери. Ете мотив + Торинците да играат со 102.5% од нивните можности. На клупа го имаат и Џампјеро Вентура кој го сметам за голем тактичар, па може и тој некако да ни ги помати сметките. Фудбалерите сигурно ќе чувствуваат притисок да победат по секоја цена, дека вчера Рома си ја заврши својата работа

Земи малце воздуш те молам не употребвај ! безцелно е на форум да го користиш како интерпукциски знак во форма на извик, само иритира ништо друго, па пособено 3-4 во ред.

Не тресам глупости ти лупеташ ко ненормален од преге, значи секој тим треба да ги користи стандардните 11 на секој 2 дена без разлика абе воопшто поштедвање не? бравос
Koj стандардни бе море? гледаше ти со трабзон? играја Лихт, Азамоа, Барзаљи,Љоренте,Видал? од шо се уморија овие?

Торино останува обоен во црно-бела боја (y). Добро е што после 19 години остануваме непоразени и после 12 години остануваме без примен гол во низа. Првото полувреме изигравме висок пресинг каде што се извадовме на индивидуален потег на Карлито :cuc: и секако играчите тоа го платија во второто полувреме, каде што последните 20-тина минути играа повлечено и без некој жар, сепак уморот си го стори своето. Победата и те како е важна пред реваншот со Трабзон ( каде мора да одиграме уште 90 минути и да го обезбедиме пласманот ) па потоа да мислиме на Милан. Ова дерби ќе биде тешко, не игра улога формата на тимовите сепак подобриот нека победи, се надевам ние :).

Koj стандардни бе море? гледаше ти со трабзон? играја Лихт, Азамоа, Барзаљи,Љоренте,Видал? од шо се уморија овие?
Не те чекав ти да ми пренесиш импресии оти гледам многу те бива. А другите 6 онака бе за фрлање се не смеат да се уморат те сваќам. Абе море Видал 50та минута неможеше да оди еден пас не го погоди, со трабзон Видал имаше 10 грешни додавања поради истата причина. Денес Лихт беше онеспособен тотално, Асамоа најактивен во првото и пак истот = замор џабе ти се индивидуалци "одморени".

И дај пушти го кликерот малце нека работи шо мислев со тие стандардни 11

Не сваќам што сакаш да постигнеш? Сите натпревари да ги добиваат со 5-0? Очекуваш убава игра против касапи како Торино? Или секој натпревар да имаме посед од 99%? 2000 шута кон противничкиот гол, а против 1 само од корнер?

Играчите не се роботи, башка на секои три дена сега играт утакмици. Нормално е такви работи да се случуваат, поради тоа мора и да се ротира за да се одморат изморените играчи а да добијат шанса другите од клупа.

Не те чекав ти да ми пренесиш импресии оти гледам многу те бива. А другите 6 онака бе за фрлање се не смеат да се уморат те сваќам. Абе море Видал 50та минута неможеше да оди еден пас не го погоди, со трабзон Видал имаше 10 грешни додавања поради истата причина. Денес Лихт беше онеспособен тотално, Асамоа најактивен во првото и пак истот = замор џабе ти се индивидуалци "одморени".

И дај пушти го кликерот малце нека работи шо мислев со тие стандардни 11
Озбилно ти од умот си збораш. Видал со трабзон 70та минута влезе,кога стигна 10 грешни додавања да има еве се мислам на ништо не ми текнува? кој се другите 6? Буфон? Касерес и Огбона? Пирло Тевез и Погба се единствените шо стварно се изнатрчаја во една недела, и за нив е оправдано,ама за другите да ми збораш биле уморни, дај жити очи
И да, индивидуалец ја реши и сега и со асистенцијата до Освало пред некој ден. Е ТОЈ е прав професионалец

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom