Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав да го владеам рускиов

давааааааајјјјјј легендарна дерби дела молееее форцаааа

да ве збркам вака на почетокот на Дербито:D
http://zazmajeve.blogspot.com/2014/02/pjanic-potpisao-predugovor-na-pomolu.html?m=1
касниш сабајле ја постирав од некој боснски портал Бихаќ или слично. Не е лош како играч, штета е да седи кај оние безрбетниците ама не ми се за вервање порталиве.

:cuc:

1902750_648237061915629_901918498_n.jpg

касниш сабајле ја постирав од некој боснски портал Бихаќ или слично. Не е лош како играч, штета е да седи кај оние безрбетниците ама не ми се за вервање порталиве.

кои црни безрбетници бе ? :eek:

чист пенал беше она за Торино[DOUBLEPOST=1393183362][/DOUBLEPOST]многу слаби, на индивидуален квалитет се извадија. Вака и против трабзон се нервирав. Мора шо побрзо да ја пребродат кризата

Последно уредено:
чист пенал беше она за Торино[DOUBLEPOST=1393183362][/DOUBLEPOST]многу слаби, на индивидуален квалитет се извадија. Вака и против трабзон се нервирав. Мора шо побрзо да ја пребродат кризата
Онакви пенали ако свиреа досеа кај ќе беше серија а, можда ќе го свирнеше да не паднеше толку драматично истото го напрај лани Видал мислам па не ни свирнаја.

Таман беше денес првите 45 минути изигравме преагресивно на ниво, се виде дека и играчиет се уморени ако не пред 3 дена имаја утакмица, Маркизио мора повеќе да игра а пирло да си подседни на клупа, немам други забелешки игравме против најгнасниот тим оваа година во серија а и тим што најпоќе мава нормално дека ќе биде тешко плус уморени до бескрај

Онакви пенали ако свиреа досеа кај ќе беше серија а, можда ќе го свирнеше да не паднеше толку драматично истото го напрај лани Видал мислам па не ни свирнаја.

Таман беше денес првите 45 минути изигравме преагресивно на ниво, се виде дека и играчиет се уморени ако не пред 3 дена имаја утакмица, Маркизио мора повеќе да игра а пирло да си подседни на клупа, немам други забелешки игравме против најгнасниот тим оваа година во серија а и тим што најпоќе мава нормално дека ќе биде тешко плус уморени до бескрај
Јас велам дека БЕШЕ поенал, то дали се суди или не можиме до бескрај да дискутираме.
И немој со муабетите уморни биле, дај ко така нека не играт догодина лига на шампиони нека не се уморват, и така покрај правите професионални екипи ко Баерн на пример, тешко до титула во догледно време[DOUBLEPOST=1393184241][/DOUBLEPOST]
А бе каков пенал се виде од километар дека сакаше да изнуди пенал.
кој е тој шо нејќи да изнуди при контакт во шеснајсетник

Јас велам дека БЕШЕ поенал, то дали се суди или не можиме до бескрај да дискутираме.
И немој со муабетите уморни биле, дај ко така нека не играт догодина лига на шампиони нека не се уморват, и така покрај правите професионални екипи ко Баерн на пример, тешко до титула во догледно време

Јас велам не беше пенал онакви ни во Ла Лига не ти ги свират а камоли во Серија А. Ти споредваш тим кој за замени ги има Шакири, Гетзе итн итн со екипа која ги има Падоин, Исла,Огбона, Квајарела, Џовинко?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom