CrookedYoung93
<3 Echte Liebe <3
- Член од
- 27 април 2013
- Мислења
- 295
- Поени од реакции
- 198
Најмногу си фантазирам дека некогаш ќе играм за Дортмунд,крило,и баш ми е јако некад кога идам пешки брзо стигам до дома кога ќе се умислам у нешто невозможно..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и ја така кога идам сам негде пешки за да стигнам побрзо се умислувам у нешто. Ама тоа е многу лошо зошто сум умислен и без да размислам одам по улица, поминувам улица без да проверам прво па може кола да ме удри.Најмногу си фантазирам дека некогаш ќе играм за Дортмунд,крило,и баш ми е јако некад кога идам пешки брзо стигам до дома кога ќе се умислам у нешто невозможно..
И мене баш денес ми се случи тоа , се занесов и поминав на пешачки без да погледнам дали иде кола, за малку ќе си настрадав. Ама што да правам смачено ми е секој ден еден ист пат до факултет да го одам , морам да се занесам во нешто за побрзо да ми помине одењетоИсто и ја така кога идам сам негде пешки за да стигнам побрзо се умислувам у нешто. Ама тоа е многу лошо зошто сум умислен и без да размислам одам по улица, поминувам улица без да проверам прво па може кола да ме удри.

)))