Дали си прајте филмој во главата за работи кои уште се немат случено

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Најмногу си фантазирам дека некогаш ќе играм за Дортмунд,крило,и баш ми е јако некад кога идам пешки брзо стигам до дома кога ќе се умислам у нешто невозможно..

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.365
Најмногу си фантазирам дека некогаш ќе играм за Дортмунд,крило,и баш ми е јако некад кога идам пешки брзо стигам до дома кога ќе се умислам у нешто невозможно..
Исто и ја така кога идам сам негде пешки за да стигнам побрзо се умислувам у нешто. Ама тоа е многу лошо зошто сум умислен и без да размислам одам по улица, поминувам улица без да проверам прво па може кола да ме удри.

Член од
3 март 2010
Мислења
655
Поени од реакции
433
Тоа редовно кога одам сам си фантазирам познат дека станвам концерти ова она и оп сум стигнал, ништо не сум забележал од патот, ко ке возам многу лошо е губам концентрација

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
кога др*** си мислам оти ја **** Анџолина Џоли и остала гарда.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Too much kids на овај форум..

Да си праеш филм з анешо шо не се случило .. а како иначе ќе го претпоставиш ако не си праеш филмче?

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Ја си праам филмови како сум самурај и ги сечам сите до еден :D

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Исто и ја така кога идам сам негде пешки за да стигнам побрзо се умислувам у нешто. Ама тоа е многу лошо зошто сум умислен и без да размислам одам по улица, поминувам улица без да проверам прво па може кола да ме удри.
И мене баш денес ми се случи тоа , се занесов и поминав на пешачки без да погледнам дали иде кола, за малку ќе си настрадав. Ама што да правам смачено ми е секој ден еден ист пат до факултет да го одам , морам да се занесам во нешто за побрзо да ми помине одењето

Член од
10 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
Јас секојдневно фантазирам. Уствари си имам неколку верзиии за мојот живот во иднината ( шо факулте, што работа, жена, деца, пензија итн) па секојдневно си ги надградувам тие :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ехеее... не да си правам филмови, од моите замисли човек може серија да сними:D
Тоа е дел од моето секојдневие.

Но немам некои болки за кои ти имаш наведено....

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Имам снимено два долгометражни, едниот е крими кај шо ги убивам сите шо ме нервират а другиот е драма кај шо плачат и молат пред мои колена.
Имам и една серија која уште е во тек на снимање, изгледа со епизоди ќе ја надмини и Династија.. засега работам на неа. Задоволство ми е! :свиркам:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Нема човек кој не си прај филмој во глаата. Моментот е колку често ги правите, што почесто тоа значи повеќе имагинација фала богу што значи повеќе креативност а тоа е добра ствар :))))

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Леле, ова ми е хоби.
Сериозно, неам хоби, освен ако филмчиња и серии се смета за хоби. :unsure:

Во глобала, мозокот многу глупости ми зачувува и за многу глупости се замара, па така што, неизбежно е да си се занесувам.
Додуша, порано повеќе си се занесував, сега само си седам и гледам да не мислам. :LOL:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Да, најчесто неколку сценарија можни за ситуацијата која ми следи.Така нема никогаш да сум изненадена...И обожавам да замислувам што би било кога би било.Така сум спремна за било каков исход што ќе следи..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
ај да не се уфилмувате залудно бар конкурирајте за
Видеоконкурсот кој бара предлози како ќе изгледа работата во 2050 г.
како си ја претставувате вашата работа во 2050г?

http://annualforum.esmt.org/teen-video-competition

Kajgana Shop

На врв Bottom