Дали си прајте филмој во главата за работи кои уште се немат случено

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Не филмови, а серијали од сите жанрови имам, некој ден ќе треба да ги запишам па може ќе испадне нешто. :)

Uf da i te kako..

Некад и сами се праиф, а некад и ја : )
Некад се надовржуеф, заплетуеф, расплетуеф,фабула травел : D перипетија

Има мноо, од поодамна, а овија нови поусовршени филмови,филувани,те торта на шес спрата, сфак спрат различан рецепт, васина обавезно! Чупавац исто
Негооо од поодамна ми е тј сс плејмејкер у маало па у енбеа, туј куде изгорену школу, на ѕ'дче
: D
Филма се нешто цепам растурам, први године тешко финалиња, само газу онакој, па после кидам...

Ск од овија нови не ви кажују, они не су тачни :ROFLMAO:

Дали си фантазирате за идни случки или воопшто филмој кои се невозможни, колку и да е сигурна работата од ке го замислам сценариото не излегва како инкер си прам, некако јас цело време мозокот ми игра игри и ми бега паметот, не сум присутен со мислите и погледот како изгубен сум, не гледам не слушам не знам шо ми се дешава. Контраефекти измореност, суви очи, грчеви, прекин на дишењето, тешкотии при џвакање, згрбавеност, главоболки.

Дали некој има слично искуство

Не можам да ја разграничам темава дали koletheman си има мака па останатите коментари на членовите дека сите си прават филмови кога им е досадно се несоодветни или пак јас пресериозно сум ја сфатила причината за отварање на тема во која koletheman прашува дали ние останатите имаме способност за размислување и фантазирање.
Како и да е, НОРМАЛНО е дека на секој му лета паметот колку и да е нереална дестинацијата каде ќе слета. Проблем можат да бидат контраефектите ако се претера во губење контакт со реалноста, но ако доволно се оддалечиме од реалноста всушност тие веќе нема ни да бидат битни :)

Во паметот ми е Ауди А7.Дури и со замислување сигурно бев поминал до сега едно 50.000км:vozbud:Луѓе кажувајте дали е време уље да менувам или да го повозам уште малку со фабричково.:)

Друго за кое што си правам филм во главата е како да се доближам до Ане.С.:pipi:

Си правам многу сцени во главава со Аничка,па од толку мислење и сцени многупати и главава ме боли.:unsure:

Mи помина ова со самураите и сега проверувам од време на време да не имам некои специјални моќи... не е филм ама филмски би било да имам

и како ги запирате овие филмови?

Мислам можам некако да му го објаснам ова случување на него .... и мене ми се случуваше често ова,фала богу,се намали ја овие работи .... се вика нервен напад која може да прерасне во анкциозност или уште полошо социјална фобија .... Сето ова ти е резултат благодарение на лошата мана на човечкиот систем која си се усовршувала со еволуцијата ... има и добри и лоши .... ова е лошата страна,многу лоша .... предвидувања тоес креирање на идните потези на некој настан .... се чустувуваш нервозен,со тоа стравот си доаѓа,загрозен,автоматски мозокот програмиран е да се соочи со проблемот,бори се или бегај .... Непријатност,многу потење,скокање на окото,доста познато од аниме сериите ..... гадно е ова нешто и секој од нас дефинитивно ќе го поминува овој настан многупати во тек на нашиот живот ... :) си праам филмчиња понекогаш,но ако правиш често,дефинитивно се соочуваш со голем проблем :)

Какви филмови бе, цели серии си правам. :icon_mrgr:

Мислам можам некако да му го објаснам ова случување на него .... и мене ми се случуваше често ова,фала богу,се намали ја овие работи .... се вика нервен напад која може да прерасне во анкциозност или уште полошо социјална фобија .... Сето ова ти е резултат благодарение на лошата мана на човечкиот систем која си се усовршувала со еволуцијата ... има и добри и лоши .... ова е лошата страна,многу лоша .... предвидувања тоес креирање на идните потези на некој настан .... се чустувуваш нервозен,со тоа стравот си доаѓа,загрозен,автоматски мозокот програмиран е да се соочи со проблемот,бори се или бегај .... Непријатност,многу потење,скокање на окото,доста познато од аниме сериите ..... гадно е ова нешто и секој од нас дефинитивно ќе го поминува овој настан многупати во тек на нашиот живот ... :) си праам филмчиња понекогаш,но ако правиш често,дефинитивно се соочуваш со голем проблем :)

тоа е проблемот не сум присутен во реалноста ми бега паметот, тука сум физички а со умот летам, секој настан пред време го планирам со сите можни сценариа, анксиозност и стрес се последиците, застој во дишење напнатост во мускулите и органите

тоа е проблемот не сум присутен во реалноста ми бега паметот, тука сум физички а со умот летам, секој настан пред време го планирам со сите можни сценариа, анксиозност и стрес се последиците, застој во дишење напнатост во мускулите и органите
Се чуствуваш како цело време не си смирен,нервозен,како да гледаат сите кон тебе,сигурно така се чуствуваш,едноставно не ти се допаѓа да си во многу голема група на луѓе и да си одиш што побрзо дома .... гадно е чуството искрено,ќе ти речат ништо не е, но не е баш така .... немаш контрола врз себе и почнуваш да се потиш,да размислуваш 100 работи наеднаш,нема фокус,нема концентрација,изгубен си ....делириум .... едностано решение искрено,мене многу ми помогна,активно трчај,активно вежбај,не паѓај на моментот,одма ти е лошо,фати одма да јадеш,ќе си направиш двојни проблеми,верувај ми :) .... само див ти е мозокот кажано и вежбај нешто,вежбај брзо да се фокусираш во моментот ,кај и да си,не размислувај негативно,избегнувај ги тие лоши мисли на почеток кои го започнуваат проблемот ..... дефинитивно барем во голема мера ќе ти ублажи,но сепак нема конечен лек за оваа состојба,ќе инсистира често,како срамот е,стравот :)

тешко се фокусирам на сегашниот момент треба нешто интересно да ми е, најмногу се опуштам во група луѓе, тогаш го насочвам вниманието, ако вежбам или трчам размислувам за минати дешавки или идни и си креирам моја реалност, во главвата ги изменвам грешките од минатото, и креирам идни настани, само кошарка ме опушта пошто со други луѓе се игра, се фокусирам на играта, инаку сам умот ми залетва, инаку не работам, мислам дека тоа е негатива, претежно денот го поминвам сам, замислен, и само шо ке се потсетам на тоа неубаво чуство одма ме обзема, депресивно тажно лошо чуство, притисок во главата и челото, околу очите, стомакот, се запира дишењето, стегање во стомакот, згрбавена положба, нозете здрвени, несмасност, немање баланс на телото, занесен целиот не слушам што ми зборааат другите, како перде да имам пред мене, очите ми се фиксирани

Бестселери имам во глава :D шала на страна премногу фантазирам за работи кои не се случиле,кои може ке се случат а може и не.Првам различни конверзации што ако вака што ако така.Некогаш знае и дремката да ја тргнам со тоа моето фантазирање.И знаете некогаш се каам заради тоа пошто најчесто тоа не се случува и се разочарувам....гледам да го избегнувам тоа :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom