Фан Клуб: Интер

Што сакаш, за кило семки да дојде? Овој вашиот не е
market_8588_1372716001.gif
Moментално неаме никој...

Moментално неаме никој...
Па добро кој и да биде нареден ... (Замисли шок! На лето доаѓа Марота кај вас и го купува Вермален за 2 милиони на 6 рати + пола договор од Ливаја )[DOUBLEPOST=1392768105][/DOUBLEPOST]
Прво честита победа, заслуживте!
Второ, многу фала на Стефан-кобе за предлогот да го играм Интер дека ќе го јај ко грчка. Нормално, паднав :) Се зезам Стефан-кобе паднат бев и претходно, не ме сваќај погрешно, мала шега. Не се лутам ама ич (y)
Трето-зошто не игра Икарди почесто. Го гледав вечерва изигра добро. Претходно го неам гледано, ама ми остави добар впечаток. ма некој пробем, пвреден беше или?
Поздрав и честитки :)

Ова да го знаеш како оче наш - Ако Стефан- Коби нешто каже 100000% ќе искочи обратно.. Јуве - Рома ја играше да не прими рома 3 гола (1,20 коеф) и нормално прими, во купот Рома - Јуве му викам дај кажи дека Јуве ќе тепа да идам да ставам пари на Рома и така испадна ....

Нашиве играчи денес фатиле јаки риби
1654154_447527135380345_1802123409_n.jpg
Ранокиа гарант фатил жаба. :вонзем:[DOUBLEPOST=1392768226][/DOUBLEPOST]
Па добро кој и да биде нареден ... (Замисли шок! На лето доаѓа Марота кај вас и го купува Вермален за 2 милиони на 6 рати + пола договор од Ливаја )[DOUBLEPOST=1392768105][/DOUBLEPOST]

Ова да го знаеш како оче наш - Ако Стефан- Коби нешто каже 100000% ќе искочи обратно.. Јуве - Рома ја играше да не прими рома 3 гола (1,20 коеф) и нормално прими, во купот Рома - Јуве му викам дај кажи дека Јуве ќе тепа да идам да ставам пари на Рома и така испадна ....
А ти моеш да не го потиш со таа утакмица више, на едно 150 теми го имаш кажано ова, ме преебале еднаш и сеа што да праам, да зеам да се обесам ако не. Еве утре Надал ќе тепа јас викам, ајде иди стај куќата на обратно од тоа.

Ранокиа гарант фатил жаба. :вонзем:[DOUBLEPOST=1392768226][/DOUBLEPOST]
А ти моеш да не го потиш со таа утакмица више, на едно 150 теми го имаш кажано ова, ме преебале еднаш и сеа што да праам, да зеам да се обесам ако не. Еве утре Надал ќе тепа јас викам, ајде иди стај куќата на обратно од тоа.
Ако изгуби Надал свесен си :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom