Џ
Џонтра Волта
Гостин
Moментално неаме никој...Што сакаш, за кило семки да дојде? Овој вашиот не е![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moментално неаме никој...Што сакаш, за кило семки да дојде? Овој вашиот не е![]()
Па добро кој и да биде нареден ... (Замисли шок! На лето доаѓа Марота кај вас и го купува Вермален за 2 милиони на 6 рати + пола договор од Ливаја )[DOUBLEPOST=1392768105][/DOUBLEPOST]Moментално неаме никој...
Прво честита победа, заслуживте!
Второ, многу фала на Стефан-кобе за предлогот да го играм Интер дека ќе го јај ко грчка. Нормално, паднавСе зезам Стефан-кобе паднат бев и претходно, не ме сваќај погрешно, мала шега. Не се лутам ама ич
Трето-зошто не игра Икарди почесто. Го гледав вечерва изигра добро. Претходно го неам гледано, ама ми остави добар впечаток. ма некој пробем, пвреден беше или?
Поздрав и честитки![]()
Ранокиа гарант фатил жаба.Нашиве играчи денес фатиле јаки риби
![]()
А ти моеш да не го потиш со таа утакмица више, на едно 150 теми го имаш кажано ова, ме преебале еднаш и сеа што да праам, да зеам да се обесам ако не. Еве утре Надал ќе тепа јас викам, ајде иди стај куќата на обратно од тоа.Па добро кој и да биде нареден ... (Замисли шок! На лето доаѓа Марота кај вас и го купува Вермален за 2 милиони на 6 рати + пола договор од Ливаја )[DOUBLEPOST=1392768105][/DOUBLEPOST]
Ова да го знаеш како оче наш - Ако Стефан- Коби нешто каже 100000% ќе искочи обратно.. Јуве - Рома ја играше да не прими рома 3 гола (1,20 коеф) и нормално прими, во купот Рома - Јуве му викам дај кажи дека Јуве ќе тепа да идам да ставам пари на Рома и така испадна ....
Ако изгуби Надал свесен сиРанокиа гарант фатил жаба.[DOUBLEPOST=1392768226][/DOUBLEPOST]
А ти моеш да не го потиш со таа утакмица више, на едно 150 теми го имаш кажано ова, ме преебале еднаш и сеа што да праам, да зеам да се обесам ако не. Еве утре Надал ќе тепа јас викам, ајде иди стај куќата на обратно од тоа.