Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
Срце ми се кине за братскиов народ, се надевам дека ќе се опаметат некако.. не е вредно одземање на животи заради туѓа команда..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има има и те како. Истите оние што плачеа за нападите во Бостон, а око не им трепна за нападите во Волгоград на пример. Истите оние што за секаква насреќа на запад сочуствуваат, а за истокот се глуви и слепи. Истите оние што се радуваат на протестиве и прашуваат кога ќе има кај нас ваков бунт.И сеуште има идиоти кои веруваат дека овоа се спонтани демонстрации против владата на Јанукович
Овакво нешто не е возможно без подршка од странски агенти..
Мислев се дури е на нивна страна. Дури го имаат како свој пион. Поентата ми е дека Русија не смее да изгуби оти ни се еба мамата на сите. Мора рамнотежа да се воспостави во светов. Доста беше од западниве ѓубрињаНе е така црно-бела ситуацијата. Украина треба да биде независна, без да ја маткаат големите сили. Но во ситуацијава, и тоа како е плен.
Украина беше пред банкрот. ЕУ не и' понуди ништо и сакаше да ја стави шепата врз Украина, да ја добие беспари, додека Русија понуди милијарди, гас по пониски цени и сл. Значи, сосема реална беше одлуката на владата во Украина да се сврти кон Русија која ќе ја извадеше од калта.
Западот потоа се обиде да ја дестабилизира, но украинското раководство изигра добро за да не им влезат во шемата. Ако Западот ја освои Украина, не е во рускиот двор, туку на врат ќе и' бидат качени на Русија. Затоа Русија нема избор. Но Русија пак не може многу-многу да му верува на Јанукович. Тој седеше на две столици, власта таму е корумпирана, значи има подвојувања и по линија на политичари покрај гео-стратешкиве шеми Исток-Запад.
поарогантни луѓе од Американците нема искрено ... мислат дека се Центар на светот ,глобТротер ... не знаат ни Кина кај еКаква нација се тоа америте ... курвите што се продаваат за пари имаат поголемо достоинство и лице и гордост од нив. Страшно лицемерие , страшно. Сеа да сум на место на Путин ќе одам на се или ништо , сврти цела артилерија заплаши ги , па ако треба да пукне нека пукне. Барем да престанат натегањата и да се знае на што да се надева светот.
Имаат и за што да бидат. Или не?поарогантни луѓе од Американците нема искрено ... мислат дека се Центар на светот ,глобТротер ... не знаат ни Кина кај е![]()
Имам и јас да бидам , но пристоен сум ... Имаат и Русите и Кинезите ама не вака како Америте .... Америте ,раздели и владеј систем .... типични Британци кажаноИмаат и за што да бидат. Или не?
Со што ќе се фалиш ти, со Александар?Имам и јас да бидам , но пристоен сум ... Имаат и Русите и Кинезите ама не вака како Америте .... Америте ,раздели и владеј систем .... типични Британци кажанодобро па и Германци пошо за малку ќе беше официјален јазик во САД .... додека Кинезите и Русите иако се лоша тараба за потпирање(не за Кинезите) за русите спикам , не се вакви
![]()