Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
да не му е жешко на алмагро денес...........ќе изгори доста типцери,ради босата понуда нема кој да не го игра...........а сега трк сите на поправен...........

Алмагро да не фати рекет веќе во животот! Мочко еден, ама и јас за дрво бе 1,25 пишам, да ми дигне коефициент. :tapp:

I kako da ne mu iznaebash se zivo i divo na Almagro koj kurton e uste na 0:2 vo posledniot Gejm gubi nadez za igra , grom da go pogodit i da e nesposoben za tenis, ne e toj sport za nego[DOUBLEPOST=1392742854][/DOUBLEPOST]Rakomet:
Holstebro - Skjern 1 (2.00) koff
18:30

igrajte ja na moja odgovornost, od dvoznak.com e pa da se nadevame deka dobitni ke se i denes, i da se izvadime na ova govnono almagro sho capnavme

Последно уредено:
Се се, ама да изгубиш сет со 0 од Долгополов треба да си екстра талентиран, во негативна смисла секако. Прочепкајте ако не ве мрзи колку време Алмагро нема изгубено во прво коло на некој турнир на земја. Гарантирам дека се години во прашање, ама затоа сме тука ние за да прекинуваме серии.

Се се, ама да изгубиш сет со 0 од Долгополов треба да си екстра талентиран, во негативна смисла секако. Прочепкајте ако не ве мрзи колку време Алмагро нема изгубено во прво коло на некој турнир на земја. Гарантирам дека се години во прашање, ама затоа сме тука ние за да прекинуваме серии.
100% точно

Од 14.05.2013 во Рим од Бенетау 2-0 . Како и да е добро викаш треба да си кретен да изгубиш 6-0 на подлога на која игра најдобро .[DOUBLEPOST=1392744679][/DOUBLEPOST]За утре гледам неколку поклони во тенисов ...
Ебден/Лу-Буторак/Класен 2 1.3-1.4 коеф Прв пат заедно играат ебден и лу , додека другиот пар го освои претходниот турнир во финале ги тепаа на браќата брајан 2-0.
Грањолерс/Лопез-Андухар/Соса 1.25-1.3 коеф Грањолерс/Лопез го освоија претходниот турнир , другиот пар исто така игра прв пат заедно така да и ова би требало да е лесна победа.
Чилич-Бекер 1
Цонга-Давиденко 1
Гаске-Кавчич 1

Последно уредено:
Занимавка шо да прајш... ај и од мене за вечерва. Добри коефициенти, ако ги фатам... има да прајме журка :D

Newport - Oxford Utd - 2
Southend - Hartlepool - GG & 3+
Bayer Leverkusen - Paris Saint Germain - 2-2 & 3+
Manchester City - Barcelona - T2 2+

Mancester City-Barcelona 0-2 gola 2.2 ili za singl 0-1 gol 4 koef спортлајф се коеф во копачка е 3.7 за 0-1 гол.
Леверкузен-Псж х2 врзана со барселона 0-2 гола
Среќно :)

Што мислите за Милвоки - Орландо 1 2.10 ???
треба да ја добијат вечер оваа утакмица , а Орландо не ми се ништо посебно така да со тешки маки треба да земат десетта победа оваа сезона ..
Индијана - Атланта 1 1.20

Од 14.05.2013 во Рим од Бенетау 2-0 . Како и да е добро викаш треба да си кретен да изгубиш 6-0 на подлога на која игра најдобро .[DOUBLEPOST=1392744679][/DOUBLEPOST]За утре гледам неколку поклони во тенисов ...
Ебден/Лу-Буторак/Класен 2 1.3-1.4 коеф Прв пат заедно играат ебден и лу , додека другиот пар го освои претходниот турнир во финале ги тепаа на браќата брајан 2-0.
Грањолерс/Лопез-Андухар/Соса 1.25-1.3 коеф Грањолерс/Лопез го освоија претходниот турнир , другиот пар исто така игра прв пат заедно така да и ова би требало да е лесна победа.
Чилич-Бекер 1
Цонга-Давиденко 1
Гаске-Кавчич 1
Биди внимателен со Чилич, трета недела по ред му е како игра, во Загреб освои, а во Ротердам играше финале... По секоја логика е 1 ова, ама можно е и да киксне, според мене 1.20 никакво value нема тука.
Цонга и Гаске треба да бидат, обично тие пред домашна публика победуваат.

Биди внимателен со Чилич, трета недела по ред му е како игра, во Загреб освои, а во Ротердам играше финале... По секоја логика е 1 ова, ама можно е и да киксне, според мене 1.20 никакво value нема тука.
Цонга и Гаске треба да бидат, обично тие пред домашна публика победуваат.
И јас се мислам за него ... изморен е многу ќе видам на гемови како ќе ја дадат за + . 21.5 граница , не знам како ќе делува утре чилич сепак најдобро да не се чепка .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom