D
Daedalus
Гостин
Абе нема везе тој муабет. Некои жени/машки мислат дека под дифолт знаат што мислела таа/тој, пошто мислат дека сите жени/машки се исти, исто мислат и исто реагираат на работите, што не е ништо друго освен форма на шовинизам.абе, слушај ги жените, они се најверодостојни “хадиси“ тоа ние ко мУжи може да се филмаме до 1001 и назад, и пак да не го изгледаме филмот. така да БАШКАМЕН, тури и пепел
Не се сите жени исти и не сите жени подразбираат иста работа кога праат нешто. Исто ко што не се сите мажи исти. Ако некоја типка ми каже дека некој и рекол/напраил вака и вака, вистина е дека ќе ми поминат неколку можни алтернативи и опции кои јас мислам дека се најверодостојни, али далеку од тоа дека знам што он мисли, дали таа ми го кажува баш ко што е или мења ствари у причата и уште 100000 фактори што може ме прават да имам лоша проценка. Така да од 10 реда текст, ниту Шерлок не може да заклучи кои се динамиците позади чувствата на типката. Не викам дека тоа што го кажаа Неса и Ланге не е точно, можда стварно е така, само покривам и други опции.
Таков совет може скрос да го зезне и да направи погрешна одлука за работа што му е битна во животот, базирана на совет што му го дале на форум луѓе кои мислат дека можат со сигурност да заклучат што е муабетот со типката по тоа он што го кажува.
Последно уредено од модератор: