Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Турбо фолков ме опи :love:

Знаеш ли како се чуствувам...... како славеј во кафез..... знам дека имам талент кој може да ми послужи во животот, а неможам да го истакнам, зошто кафезот т.е. тие ограничувања не ми даваат :(

Но знаеш како рекле... желба и труд и се ќе биде :)

Имам навика кога читам некоја книга да го напишам насловот во пребарувачот на форум чисто за да видам што напишале други форумџии за книгата и така вечерва пишувам „Темниот цвет", и се што излезе беше ова, напишано од еден господин:
Како ќе те познам, ете на пример клај шешир а на масата книга Темниот цвет од Голстворди (Јас ќе имам ружа у косата)
Кондоми да носам или имаш доволно ?
Сега љубовта меѓу главниот протагонист во книгата Марк Ленан и некоја жена ќе ме потсеќа на договор меѓу два господина. Фала ти Кајгана. Не престануваш со изненадувања. :(

Е кајги заради ова се гушиме во зима...
За дебилните богаташи од новата населба Сончев град да можат да стигаат побрзо до центарот на Скопје, сите ќе се гушиме со загаден воздух :)
ОСТВАРУВАМЕ :)
DSC01174.JPG
DSC01172.JPG DSC01171.JPG DSC01167.JPG Како овде ќе стават мост легендите? Доле има провалија со лизгаво земјиште, а они планираат да прават мост од едната до другата страна...markovo.png
DSC01058.JPG DSC01053.JPG

Жалосно...

Од Марково курвче не остана скоро ништо :(
Не е меракот да одиш на планина, а покрај тебе коли да фрчат ебате дебилите...

Сепак си имаме ние некои сеуште незлоупотребени делови низ кои којзнае колку врме никој не поминал :D
Денес одевме скокавме преку грмушки, низ бодликави гранки, за по непостоечко патче да налетаме на гнасотија во која го претвориле делот кај Марково крувче...
И програмана за снимање на патот се избагира до даска, ни покажа дека сме стигнале до Студеничани :pos:
Види ги бројкине, комотно може светски рекорд да урнеме со вакви бројки :D
Скоро 10 километри за 23 минути :icon_mrgr:
1015397_10203133025235716_1278265180_o.jpg

Me ubiva stomakov ne mozam da zaspijam. Kiselinive me izedoa. Mn sum napnata.
A utre od 10 sum na predavanja........ Nz kao kje stanam.

THIS
WILL
BE
SO
MUCH
FUN
THOUGH.

Aces up my sleeve :)

Драга к

Вчера ако ме израдуваа дека викендов може ќе сум конечно слободна, денес ново изненадување! Во март ќе патувам на секој 4-5 дена...
Кајганџии од лондон, парис, брисел, франкфурт, минхен, лугано, женева....ќе прајте кафе? :D

Мора да му обрнам на кучево внимание има да одиме над манастир горе после, а и на домашниве обврска им дадов секоја вечер да го мочаат и серат надвор преку улица :icon_lol:.

Јас сум спремен за ескурзија и авантура :icon_lol:.

Драга Кајгана, денеска цел ден си го минав во кроење на овошките. А и ај на вакво сонце не фати за работа нешто, кејф ми се стори многу. Ми фали она, што некогаш кај баба ми и дедо ми го правев со мерак, па после кога ќе си квасував Кисело Млеко и Урда, се мерачки. Изгледа градскиов живот не е за мене, џабе што сум роден во Скопје. Работа селска без тензија, врева, со ред-ама напорна. И што има врска, кога психички си поздрав, а физички уште повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom