Традиционалната битка: св. Трифун vs. св. Валентајн?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Што ќе славите оваа година?

• Вкупно гласачи
    175
Јас си купив поклонче, а вие како сакате...Ќе видиме после чива мајка црна вуна преде.

Как и секоо година ,така и вај година:

почнувам со Трифун ,завршувам со Валентајно:)

Во италија трифун некако слабо се слави, ама јас на моето друштво им објаснив што е како е па сега ние трифун си го славиме...али пуста љубов не се игнорира...плус годишнина ми е

знам...чизи...

Каков бе Валентајн ! :pos: :pos: :pos:

Ќе се обидам да најдам некаков начин да се напијам "малку" :P :unsure:

Picture 1156.jpg Picture 1157.jpg Picture 1158.jpg Св. Трифун
честито празникот (имам и за Св.влакнестај фотки,ама дали е дозволена еротика тука)

Прегледај го приврзокот 84284 Прегледај го приврзокот 84285 Прегледај го приврзокот 84286 Св. Трифун
честито празникот (имам и за Св.влакнестај фотки,ама дали е дозволена еротика тука)

О чичко Анчо немој не претервај само зш клен ке се сториш :) Од кј ти е ова чашава дрпната чинам од некое пиво е ?
Он:
Каков бре валентајн какви западњачки срања какви бутури, традиција од минатото која уште од памтивек се пренесува меѓу народот, обичаи, ритуали, автентични и интересни форми на празнување за овој празник, си го празнувам Свети Трифун.

Удри бригу на весеље... Ебете се и пијанчете се зошто нели се ни е розово и животите ни се прекрасни .... :facepalm:

Битка? Не е Битка бе... Традиција? Да

Абе миксовано вечер ке си дискусирамо сс девојку ми на неколко теме туј од форум.Знам дека е јтуре 14 ама она вечер ке дојде.После дванаес е фора.Ке ги запазимо овија теме:
-Teма омилено мезе
-Oмилено пиењe
-Романтична вечра
-Легализирање на марихуану(бреј ама има да легне после вечеру)
-Омилени чоколадца(рафаело сам купија)
-Љубоф и секс(фашиот фетиш,мултиоргазам,и тако даље..)

Што е до мене, сфеедно ми дали е Валентајн,Трифун,Костофски или Стојанофски(Дамјан, Војдан е Чернодрински). Али цуре како цуре обожааф овакфи обележја.Дали е годишница од врску,дн на вљубени или слично.А мене Трифун ми е празник некако почесто годишно
Такој да поклон е девојачки мерак, ке ву купу нешто по избор(обожаам да ву бирам некои стфарчиња) а она мене и такој ке ми купи ск за некој дн ми е брдеј

Цфеќе тоес ружа е застарен тип.Ружа нема мужа

Не е битан празник,делник,алкохол или поклон
Нека има љубаф ! : )

ПиЕс.
И не е фер што е тема у љубаф и секс. Куде е туј пијанстфо? Опиени од љубофта а?

Св Валентајн со љубовта на мојот живот - јас самиот. :love:
Forever_Valentine.png

Удри бригу на весеље... Ебете се и пијанчете се зошто нели се ни е розово и животите ни се прекрасни .... :facepalm:

Mrs. Doom and gloom :D

Gi imam slaveno i dvata, zavisi od planovi, atmosfera, situacija..
Godinava sakam da go skoknam Valentine, ne sakam pritisoci. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom