Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега е добро и само напиши си прокси од тие бугарските и немаш гајле кога ќе завршиш работа со замунда само изгаси го проксито префрли на auto или no proxy како ти било така . :D

фала братеееееууу кажи шта пиеш братеееуууу

фала братеееееууу кажи шта пиеш братеееуууу
Абе мене ми го заебаа акаунтот на zamunda.se сега неможам да се логирам ми вика погрешна лозинка а на zamunda.net без проблем се логирам :)

dsadsa.jpg
Абе мене ми го заебаа акаунтот на zamunda.se сега неможам да се логирам ми вика погрешна лозинка а на zamunda.net без проблем се логирам :)

... ovie od zamunda ne gi siminja torentive....

немам на .се ама ке пробувам да направам кога ке се ослободи место ке направам ке ти го пратам

ок симнав уторент сега сака тоа било пошто на вајерлес сум и вузето заебава

Прегледај го приврзокот 73971

... ovie od zamunda ne gi siminja torentive....

немам на .се ама ке пробувам да направам кога ке се ослободи место ке направам ке ти го пратам

ок симнав уторент сега сака тоа било пошто на вајерлес сум и вузето заебава
Абе не е проблем за ацц имам јас 2 се логирав на другиот ама криво мие за тој што ме заебаа неможам да се лог таму :)

пустена е регистрација побрзајте кој сака нека се регистрира зосто ке исклуцат кај и да е позз

mnogu filmovi gi trgaat sto e problemov znae nekoj li ?

Ако мислиш на новите ,тоа е поради тој некој договор што го имаат со кината таму , кога играат во кино да ги нема на замунда ,исто е и на арена мислам

Ако мислиш на новите ,тоа е поради тој некој договор што го имаат со кината таму , кога играат во кино да ги нема на замунда ,исто е и на арена мислам

wolf of street. lone survivor gi imase znam zs gi simnav od tamu sea gi nema toa e toa znaci.

??????
7055789R.jpg

рестарт на PC помогна, океј е сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom