Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога се поделија вака на две страни све е крш .На едната има сидери ,а другата дава ХД серијали другата па не .

Незнам оти не ми откуцува торенти на .net ? што и да симан не ми пресметува ...

некоја фора да не има у словенија пошто не отвора

некоја фора да не има у словенија пошто не отвора
Во словенија не отвара затоа што се блок пиратски страни ,земи смени го proxy стај бугарско и ќе ти отвара :D

Во словенија не отвара затоа што се блок пиратски страни ,земи смени го proxy стај бугарско и ќе ти отвара :D

дај стварно ако може кажи како не сум чепкал тоа до сега

дај стварно ако може кажи како не сум чепкал тоа до сега
На browser кога ќе влезеш (било кој mozila,chrome,opera итн ) горе пишува Tools / Options /Advanced/ Settings / и таму ќе си го пишеш новото прокси и ќе ти отвара се што сакаш :D

На browser кога ќе влезеш (било кој mozila,chrome,opera итн ) горе пишува Tools / Options /Advanced/ Settings / и таму ќе си го пишеш новото прокси и ќе ти отвара се што сакаш :D

е најдов нешто change proxy setting i ova mi go otvori, тука сега да го пишам? (и најбитното што да пишап конкретно):D

Attachments

• proxy.jpg
    proxy.jpg
    105,7 KB · Прегледи: 18
Дечки,ќе може јузер и пасс за zamunda.se , фала однапред.

е најдов нешто change proxy setting i ova mi go otvori, тука сега да го пишам? (и најбитното што да пишап конкретно):D
Не во интернет , туку на browser што користиш :D

сега добро ли е?

http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-bg/

овие да ги користам, може нешто да заебам или?:D

Прегледај го приврзокот 73800
Е сега е добро и само напиши си прокси од тие бугарските и немаш гајле кога ќе завршиш работа со замунда само изгаси го проксито префрли на auto или no proxy како ти било така . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom