Од кога се поделија вака на две страни све е крш .На едната има сидери ,а другата дава ХД серијали другата па не .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj se tie dve strani?Од кога се поделија вака на две страни све е крш .На едната има сидери ,а другата дава ХД серијали другата па не .
zamunda.se и zamunda.netkoj se tie dve strani?
Од кога се поделија вака на две страни све е крш .На едната има сидери ,а другата дава ХД серијали другата па не .
И јас ја користам неа повеќе ама некако почнаа да се упропастуваат и двете .Јас повеќе ја користам zamunda.se
Во словенија не отвара затоа што се блок пиратски страни ,земи смени го proxy стај бугарско и ќе ти отваранекоја фора да не има у словенија пошто не отвора
Во словенија не отвара затоа што се блок пиратски страни ,земи смени го proxy стај бугарско и ќе ти отвара![]()
На browser кога ќе влезеш (било кој mozila,chrome,opera итн ) горе пишува Tools / Options /Advanced/ Settings / и таму ќе си го пишеш новото прокси и ќе ти отвара се што сакашдај стварно ако може кажи како не сум чепкал тоа до сега
На browser кога ќе влезеш (било кој mozila,chrome,opera итн ) горе пишува Tools / Options /Advanced/ Settings / и таму ќе си го пишеш новото прокси и ќе ти отвара се што сакаш![]()
Не во интернет , туку на browser што користише најдов нешто change proxy setting i ova mi go otvori, тука сега да го пишам? (и најбитното што да пишап конкретно)![]()
Не во интернет , туку на browser што користиш![]()
Е сега е добро и само напиши си прокси од тие бугарските и немаш гајле кога ќе завршиш работа со замунда само изгаси го проксито префрли на auto или no proxy како ти било така .сега добро ли е?
http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-bg/
овие да ги користам, може нешто да заебам или?
Прегледај го приврзокот 73800