Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 групаNekoe prasanje za zavrsen po Osnovi na Menadzment od Trajce Micevski?
Прашај, мислам дека се сеќавам за статистикаЗа понеделник статистика се загрева ли некој ? Ај па ако има некој шо ќе полага во понеделник ми треба да го прашам нешто , или нека ми пише инбокс![]()
Прашај, мислам дека се сеќавам за статистика![]()
antilog како се пресметува ?На пример на 1.68214 кој е антилог ? Решението во вежбите е 48.09 , и добиено е со antilog а како се пресметува тоа нема објаснето
![]()
Ova povrzano so matematika a toa slaba strana Neka se javi nekoj matematicar
Mislam deka bese so 2nd F kopceto na digitronot. Probaj vidi dali e taka![]()
До недела ..Колеги, до кога е рокот за упис на семестар ?
Да, од пон. почнуваат предавањата.Од понеделник почнуваме со предавања?
И кога планираат да постават распоред? Не сакам да упишам семестар со изборен предмет кој го држи професор кој не ми е по кеф бидејќи разбрав дека ги менувале комбинациите на професори.
Од понеделник почнуваме со предавања?
И кога планираат да постават распоред? Не сакам да упишам семестар со изборен предмет кој го држи професор кој не ми е по кеф бидејќи разбрав дека ги менувале комбинациите на професори.
Ни Круме не е лош. Често знае да заебе но у глобала добар еМоре ќевето нивно , Пејковски златен професор со Круме ми го сменија по 2 предметаИнаку има излезено распоред за сите. Со среќа летниов семестар , па не ќе е на лошо и да го заокружиме со сите положени
![]()