ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш епизоди? Нели се тоа сегменти во нормални епизоди? Пример High school of dead (со се OVA) и во High school dxd моментално ја пратам и го приметив истово

Не мора да се цели епизоди, не викам дека нема по некоја таква епизода во некои серии, ама во главно fan service ти се panty shots, cleavage shots, bouncy tits и сл, лесно прикриени сексуални пози, движења и сл.

Како што го спомна High school of dead ти е пример за серија изградена целосно врз fan service, таму на женските ликови цицките им се мрдаат и кога трепкат.

Го почнав Another, сакав мала промена. Малку неспецифичен жанр од аниме, да свртам. :icon_lol:
На некој начин сум го погодил...

Интересно како за почеток, ми се допаѓа како е изработена анимацијата. Иако малку сум пупафобичен, ќе се издржи докрај. :)

дечки да не знае нкој каде би можел да симнам аниме English dubbed или бар да нема вградени subtitles по можност торенти да се :P а да и ке заборавев да се full hd 720p min

дечки да не знае нкој каде би можел да симнам аниме English dubbed или бар да нема вградени subtitles по можност торенти да се :P а да и ке заборавев да се full hd 720p min
Како можеш да глеаш со англиски говор бе? Таква красна уметност во старт ја какаш.

Како можеш да глеаш со англиски говор бе? Таква красна уметност во старт ја какаш.

јеби га и ја преферирам на јапонски повеќе али ТВ ме зеза не прима вградени преводи па мора само одредени преводи да барам вака на англиски не ми треба превод :P а баш се погоди разговорот гледам CLAYMORE на En Dubb замисли си епска борба тие пуштаат безвезе комична музика фујјј

Неееее, аниме со англиски говор... o_O Не, не, тоа не е во ред... :confused:

јеби га и ја преферирам на јапонски повеќе али ТВ ме зеза не прима вградени преводи па мора само одредени преводи да барам вака на англиски не ми треба превод :P а баш се погоди разговорот гледам CLAYMORE на En Dubb замисли си епска борба тие пуштаат безвезе комична музика фујјј

Мислев досега гледано ти е!
Ќе се разочараш со крајот, доколку ја имаш претходно прочитано мангата.

Koj глеа на телевизор жити све ќе си пуштиш фино на компјутер. Енивеј, стварно е грдо, исто ко да пуштиш филм со руска синхронизација и тоа од оние со еден човек што ги збори сите ликови.

Koj глеа на телевизор жити све ќе си пуштиш фино на компјутер. Енивеј, стварно е грдо, исто ко да пуштиш филм со руска синхронизација и тоа од оние со еден човек што ги збори сите ликови.
сакам да го тестирам тв то во full hd што слика ќе даде на аниме

1017569_269422723221809_983408512_n.jpg

:D

Само што завршив со Sword Art Online.

Од моја гледна точка, анимето е многу добро, за помалата публика е се разбира, без разлика на крајот каде што има краткотрајни сексуално невкусни сцени. :D
Приказната интересна (love story), but still better story than Twillight. xD

Сеа се мислам дали да почнам со Fate/Zero, ама најверојатно ќе почнам со тоа! :D

Само што завршив со Sword Art Online.

Од моја гледна точка, анимето е многу добро, за помалата публика е се разбира, без разлика на крајот каде што има краткотрајни сексуално невкусни сцени. :D
Приказната интересна (love story), but still better story than Twillight. xD

Сеа се мислам дали да почнам со Fate/Zero, ама најверојатно ќе почнам со тоа! :D
you will not be sorry :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom