leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Имаш време утре да направишИиииии помфрит. Е сега Дани ќе ви одржи лекција во готвење
До кога е пријавувањето ?
Будало закон!
Имаш време утре да направишИиииии помфрит. Е сега Дани ќе ви одржи лекција во готвење
До кога е пријавувањето ?
Ја и викам на мајка ми да ургира да ме земе помошен готвач, али не ми дава, вика кај ке стоиш ти 8 саати, тебе за директор те спремаме не за готвач.Имаш време утре да направиш
Будало закон!
Сакав даа пишам дека од некоја сендвичара ти е помфритов , ама после глеам некој загорени некој живи џигерот за никаде па си викам цк мора она го праела.Будалото уште го нема со помфритот, само ако не стави до рокот има две недели да го банираме
Помфрит:
Прегледај го приврзокот 83951
Додаток на помфритот џигерче ала љуц:
Прегледај го приврзокот 83952
Од птичја перспектива:
Прегледај го приврзокот 83953
Задолжителен пијалок со ова:
Прегледај го приврзокот 83955
И за крај да се облажите во стил на Анне. со парче торта:
Прегледај го приврзокот 83954
Крпче за посебна намена:
Посебно за пилоу шаренко да ужива во бришењето.
Бујрум на садови миење
Ти беше баниран затоа гласав такаСакав даа пишам дека од некоја сендвичара ти е помфритов , ама после глеам некој загорени некој живи џигерот за никаде па си викам цк мора она го праела.
( јадам гомна зашо гласаше за загорен тост со праз а не гласаше за зелникот мој )
( јадам гомна зашо гласаше за загорен тост со праз а не гласаше за зелникот мој )
Ауч.Ти беше баниран затоа гласав така
Ја и тогаш си пишав во темата еве:Ауч.
Уживај дадич, морав да ве рчнам малце.Ја и тогаш си пишав во темата еве:
„Добро познат и онака е баниран. Гласав за Анне. чим денес е последен ден“
Што се секираш, ти па не гаѓаш со аморови стрелици и компири во облик на срце, баш за Валентин.ја мора да протестирам официјално до европејската унија , @leandra ги поткупува гласовите со Узо и Торта , а @FARANG со лосос