Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме чуди зашто Пенафиел со Атлетико има дадено 1,65 коефициент. Некоја причина? Реално, не очекував повеќе од 1.4.

http://www.betexplorer.com/soccer/portugal/segunda-liga/penafiel-atletico-cp/Ai5zxUaT/

п.с. Вардар жени дома играат? Дека во билтен ко гости се водат.

Вардар жени у гости играат, Вардар мажи дома играат...

Dubl
Standard-Zulte X2
Sevilla-Barcelona 2

Singl
Antwerp-Vise 2-1 prelaz koef. 27

Singl
Antwerp-Vise 2 koef. 7

од 8.5 на 13.5 се крена хендикепот на Струмица. мислам дека до 14.5 ке оди. Си ја уплатив јас на 9,5 сигурна е .

Вчера 2 тикети ми собориа коф со 1.3. Денес малце појако
Торино 1
Ајакс 2
Јуве 2

Мислам дека се без Наџ е сега малце ми е чудно пошо мислам овде во Скопје играше а пишит дека е повреден али како и да Раин и по мене добиваат овде со и без Наџ

Па би требало тогаш, ипак Германци си се Германци на домашен терен, не простуваат.

Од мене Интер 1, Денизлиспор 1 (3 за 3 е оваа)

Зашо Раин Некар 1? Веспрем не беа едни од најдобрите? Или нешто дале играчи па затоа... Знам овие се јаки у Германија и имаат страшен тим, али Веспрем ако е комплетен не ми е за потценување.
си ги играат тие 2 за 2 :sneaky:

Лејкерс-Чикаго 2 1.65
Лејкерс се без пола тим, не може да скрпат состав за вечер, а Чикаго им треба за плеј оф, ќе издоминираат Ноа и Бузер под кош. Може да се проба и Лејкерс минус кошеви, Чикаго се одличен дефанзивен тим.

од 8.5 на 13.5 се крена хендикепот на Струмица. мислам дека до 14.5 ке оди. Си ја уплатив јас на 9,5 сигурна е .

На бет365 има хендикеп од 18.5+ за Зомимак, коеф е 1.44
Мислиш ли дека нема да загубат со таа разлика? :)

Sivaspor - Fenerbahce GG
Monaco - Psg GG
Benfica - Sporting GG
Man - Fulham 1 3+
Juventus 2T2
RN Lowen 1
Vardar 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom