Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Струмица утре 1H со 8.5 е дадена . Не играат Караиванов, Везенио,Терзиќ,Кукоски. Сигурен кец на хендикеп .

Си реков нема да пишам појќе, ама ајде... ќе го преречам. Сакам ова да го пробам.

Lazio - Roma - 2 & 3+
Verona - Juventus - GG & 3+
Parma - Catania - 1
Stuttgart - Augsburg - GG & 3+
Monaco - PSG - 2 & 3+

Си реков нема да пишам појќе, ама ајде... ќе го преречам. Сакам ова да го пробам.

Lazio - Roma - 2 & 3+
Verona - Juventus - GG & 3+
Parma - Catania - 1
Stuttgart - Augsburg - GG & 3+
Monaco - PSG - 2 & 3+

горедолу другите вредат да се пробаат,на Катанија и се вратија првотимците(бергесио и бариентос кои се клучни во нападот,повеќе од пола тим им беше повреден),па нема да биде лесна мета до крајот на шампионатот..........могуче је 1 да заврши,само јас би ја избегнал

Тикет 1
Русија хокеј жени 1
Порто 1
Сион 1Х дш
за 1000 ден

Тикет 2
Цволе 2
Дибиров дава повеќе од 5,5 гола

Тикет 3
Вардар 1
Трабзон 1
Сион 1

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Тикет 1
Русија хокеј жени 1
Порто 1
за 1000 ден

Тикет 2
Цволе 2
Дибиров дава повеќе од 5,5 гола
за 200 ден

Кај имат за играње вакво нешто?
Имаше во Хоризонт ама ја затворија овде и всушност дали воопшто постојат Хоризонт сеуште ова Битолчани би требало да знаат подобро?

Кај имат за играње вакво нешто?
Имаше во Хоризонт ама ја затворија овде и всушност дали воопшто постојат Хоризонт сеуште ова Битолчани би требало да знаат подобро?
Појма неам во Македонија кај има. Јас преку другар ја играм на Суперспорт кладионица и му префрлам пари само, тој ми ја уплаќа.
Коеф е моментално 1,7 и мислам дека то лесно влегува. Зато се мислам да му речам за 50 евр да ја пушти, ама уште тро да размислам.
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 11:24 ---
Шо сака нека биди-Дибиров оди над 5,5 за 50 евра

За 1000 ден ќе одат
Порто 1
Русија хокеј жени 1
Сион 1х дш

За 100-200 денари ќе одат
Трабзон 1
Сион 1
Цволе 2
Русија хокеј жени 1

ВАРДАР НЕ ГО ИГРАМ, СЕ ПРЕМИСЛИВ, т.е. ме премислија :свиркам:

Поздрав до сите :)

Последно уредено од модератор:
Toрино 1 (Болоња го продадоа Дијаманти, а казнети се Коне и Москардели)
Барселона 2
Јувентус 2
Гронинген гг3+
Манчестер 1+I 1+II
Вардар 1

Dinamo Minsk 2
RN Lowen 1
Montpellier 31.5 +

Зашо Раин Некар 1? Веспрем не беа едни од најдобрите? Или нешто дале играчи па затоа... Знам овие се јаки у Германија и имаат страшен тим, али Веспрем ако е комплетен не ми е за потценување.

Ме чуди зашто Пенафиел со Атлетико има дадено 1,65 коефициент. Некоја причина? Реално, не очекував повеќе од 1.4.

http://www.betexplorer.com/soccer/portugal/segunda-liga/penafiel-atletico-cp/Ai5zxUaT/

п.с. Вардар жени дома играат? Дека во билтен ко гости се водат.

па во СЛ е 1.45,и тоа е солиден кофицент ја ке ја играм

Зашо Раин Некар 1? Веспрем не беа едни од најдобрите? Или нешто дале играчи па затоа... Знам овие се јаки у Германија и имаат страшен тим, али Веспрем ако е комплетен не ми е за потценување.

Мислам дека се без Наџ е сега малце ми е чудно пошо мислам овде во Скопје играше а пишит дека е повреден али како и да Раин и по мене добиваат овде со и без Наџ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom