Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има подобар?Многу ми е интересно како истите фанови на Реал што плукаат по Икер и не го сакаат да брани за клубот, го фалат и сметаат дека треба да биде прв голман на Шпанија
Има подобар?

Диего Лопез
Да се разбереме, така викаат голем дел од вас.
Многу ми е интересно како истите фанови на Реал што плукаат по Икер и не го сакаат да брани за клубот, го фалат и сметаат дека треба да биде прв голман на Шпанија
Така викаа зашто реално тогаш Диего Лопез беше подобра опција од Икер. Се гледаше дека Икер имаше тогаш многу поважни работи од фудбалот (зборувам за тогаш). Сезонава и двајцата се одлични и затоа Карло минутите им ги има поделено, Диего во лига, Икер во Куп и ЛШ бидејќи има повеќе искуство во елиминациони натпревари.Диего Лопез
Да се разбереме, така викаат голем дел од вас.
Никој не рече дека не треба да брани за клубот туку дека во лигата Лопез е подобра опција од него, вака е најдобро не може некој голман да го заковаш на клупа цело време , затоа Лопез во Ла лига , Икер во купот и ЛШ .
Јас сфаќам дека не го сакате Тијаго заради тоа што ја напушти Барса и дека не гледате Бундес too much, ама нема потреба да се оспорува квалитетот на Тијаго. Не би ме изненадило доколку Дел Боске му даде солидна минутажа на СП.

И Мата и Казорла сите ги заборавивме. И Артета![]()