Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Позаслужена победа здравје, не растурија.

За жал, се покажува уште еднаш тоа што никој од нас не сака да го признае, а го зборуваа сите новинари (иако со зајадливост и некаква омраза) дека Арсенал не може да се носи во дуели со појаки тимови. Не викам дека се е изгубено ( во трката за титула), оти сепак се работи за три бода, но психолошки е многу лошо, како баш овој тежок пораз иде пред дуелот со нашите стари пријатели од Манчестер, се на се не очекувам ништо позитивно во ово период што следува.

Најтрагичното е колку нивното рекордно засилување Озил игра слабо. На почетокот играше добро, ама после тоа е катастрофа.

Да сме реални, на среќа беше ова.

Која ебана среќа бе ?! Настрана фактот што Арсенал во тек на 90 минути беше на ниво на истиот оној Арсенал што го јадеше дебело на Олд Трафорд, па и Ливерпул прво полувреме не знаеше да згреши....Страшно добро одиграа. Честито победа на скаузериве.
Ја пак стојам на мислење дека Арсенал не требаше воопшто да излегува во второ полувреме, подобро 3-0 службено него ли 5-1 :D

Си можит од ситуацијата зошто да не се заебава :icon_lol:

Која ебана среќа бе ?! Настрана фактот што Арсенал во тек на 90 минути беше на ниво на истиот оној Арсенал што го јадеше дебело на Олд Трафорд, па и Ливерпул прво полувреме не знаеше да згреши....Страшно добро одиграа. Честито победа на скаузериве.
Ја пак стојам на мислење дека Арсенал не требаше воопшто да излегува во второ полувреме, подобро 3-0 службено него ли 5-1 :D

Па среќа бе, среќа имаа Арсенал.
Требаше 8,9 - 1 да заврши.
Испосебичарија на крај и Суарез, и Стерлинг, и Сисоко.
Бегај бе, џабе си гледал.

Па ово изгледа као да играју најачи тим света против групе граѓана:pos:, се искинав од смеење не е нормален Вишко :)

Ливерпул :cuc:
Секогаш сум ги сакал,ама од денес ептен ги засакав. :D

btw денеска е 8.2 :свиркам:
88SZyfy.jpg

Овие од спорт клуб се дегени најавуваа дерби а пуштија некој си натпевар каде си играа хокеј. Ве молам кажете ми кога игра правото дерби кое го најавуваа !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom