И кога мислите дека сте виделе се...

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 ноември 2007
Мислења
32.460
Поени од реакции
85.339
Локација
Б'с
http://glogonj.net/igra/
Нема потреба од долг вовед. Одамна знаеме дека како држава смего допреле дното, па секој ден се уверуваме дека грешиме кога мислиме дека сме виделе се :icon_mrgr:
Уште една игра која влага во наведената категорија :cenzura:

Бонбона бизнис. Врв! :D
Единствено не сфаќам како играва се нашла на сајтот на Глогоњ?

Очајни луѓе повлекуваат очајни потези.
Чудно изгледаше кога бев на брод и кога се срамев да кажам од кај сум, ама пустото, ти пишува на беџот да ти ебам и беџ и се. Сега мислам дека срамот е влезен во рамките на нормалното, и тогаш беше ама ај...

Очајни луѓе повлекуваат очајни потези.
Чудно изгледаше кога бев на брод и кога се срамев да кажам од кај сум, ама пустото, ти пишува на беџот да ти ебам и беџ и се. Сега мислам дека срамот е влезен во рамките на нормалното, и тогаш беше ама ај...
се срамеше да кажеш од каде си? е браво, прав македонец

се срамеше да кажеш од каде си? е браво, прав македонец

Да бе, сега уште повеќе се срамам и сега шо?
P.S. Пошто гледам глумиш патриот, верувам дека си од патриотите со бугарски пасош, или без, битно од оние што навиваат од странство. Патриот драг мој господине е оној кој ја пази државата од сонародниците, собраќата прво, после од надворешните фактори.
Јас не се идентификувам со никој а ако некој ми чепка во мојата благосостојба или благосостојбата на тие што ме опкружуваат на педерски начин, тој ми е непријател, без разлика кој е и како се претставува...друго шо знам шо да ти кажам :)

Back
На врв Bottom