И кога мислите дека сте виделе се...

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа игра ја користат како тест за интелегенција во штабовите на ВМРО-ДПМНЕ.

0-100 поени - плакетолепач
100-500 поени - шеф на месен комитет
500-1000 поени - пратеник
над 1000 поени - машала интелегенција, ти си најмалку за министер

не сум партиски определен, само терам сеир ;)

"не сум партиски определен" yeah right

Ме боли тоа што политичарите лапаат милиони без разлика од која партија се а тука некој доаѓа и ги брани. Ме здоболе дали има игра за рада или за ивона или за не знам кој сите се исти го*на.

Ќе излезе специјална верзија „Колку станови на Менхетен?“ со Ставревски.

А овие пари шо ќе ги соберам после како да ги префрлам на тековна ? Манибукерс или ? И колку би била провизијата ?

А овие пари шо ќе ги соберам после како да ги префрлам на тековна ? Манибукерс или ? И колку би била провизијата ?

Ќе мораш да отвориш фирма на карибските острови. Никако манибукерс зашто ќе те фатат.

Си се заиграв :unsure:

Бидејќи собра еден куп евра...следна собиранка е на твоја сметка ;)

На тема
.....времево и парите што ги трошат на антиреклама да ги потрошеа на нешто корисно ќе беше подобро за сите....ама од судбина не се бега...Балкан....нека ми цркне и цело стадо, ама битно е да цркне единствената коза на комшијата

....или комшијата веќе не чува кози...влегол у штаб?:confused:

За министер единствен критериум е да имаш 19 години и диплома за завршено средно образование.

Да бе, сега уште повеќе се срамам и сега шо?
P.S. Пошто гледам глумиш патриот, верувам дека си од патриотите со бугарски пасош, или без, битно од оние што навиваат од странство. Патриот драг мој господине е оној кој ја пази државата од сонародниците, собраќата прво, после од надворешните фактори.
Јас не се идентификувам со никој а ако некој ми чепка во мојата благосостојба или благосостојбата на тие што ме опкружуваат на педерски начин, тој ми е непријател, без разлика кој е и како се претставува...друго шо знам шо да ти кажам :)
се родив, живеам и работам во Велес, не сум фаланга патриот и не се чукам во гради дека јас најмногу ја сакам Македонија... ама никогаш не сум заборавил од каде сум, кој сум и кои се моите корени и традиција. Никогаш благосостојбата не ми била побитна од егзистенцијата. Носам македонска униформа и на моето рамо гордо го носам македонското знаме. Никогаш не сум се засрамил затоа што некој е побогат, понапреден, пописмен, пообразован или ви било кој поглед подобар од мене или нас како нација. Никогаш не сум се срамел зошто имаме неписмени, нечесни и неморални луѓе, предавници, окупатори или тирани. Секогаш сум бил и сум горд што и покрај сите тешкотии и заговори сме останале македонци. За се ова јас не очекувам некој да ми даде медал или да ми рече браво, едноставно тој сум и не се продавам за благосостојба. Во историјата многу луше ја ставиле благосостојбата пред се: Квислинг, Јуда, Филота, топтан цела политичка фела, и уште многу други обични луѓе, ама јас не сум еден од нив, а ти како сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom