Проект Центар 201Х?!

• Креатор на темата Креатор на темата Stefus Corp.
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеееј овие не се здрави со пропагандата.
Фиктивно здружение на Роми само за да се окаректиризира дизајнот како цигански. (Спин алерт, спин алерт!)

Он топик: Дизајнот е баш кул, но не и изведбата на зградата.

Еве неколку градби каде циганскиот дизајн е застапен (сарказам)

Стокхолм (попознат како Шутка на Скандинавскиот Полуостров)
1487388_815732865120505_1953289533_n.jpg

Барселона (дизајнер Гауди - за тие што не знаат, Гауди бил нешто како Амди Бајрам во Шпанија - ЦАР РОМСКИ)
1782014_815728721787586_13181950_n.jpg

Буенос Аирес (градба инспирирана од Пиноче - прв братучед на тетката од татко му на Амди Бајрам)
1795580_815736165120175_72712504_n.jpg

Cinque Terre, Италија (Попознато како Есмин залив - името го добил по Ромската кралица Есма)

1618618_815722475121544_1029699464_n.jpg

Венеција (град основан од Шукар Венецијо - познат Ромски имигрант)
1655867_813741075319684_1887411465_n.jpg

Сан Франциско (родниот крај на Ромите)

1511628_802060066487785_1370216918_n.jpg

Мислам дека е доволно сега за сега за да ви докажам дека ваков дизајн е најцигански што постои, што директно значи дека мора да се мрази, нели?

П.С. Се надевам Гордана бркот нема да ми ги превземе сликите и да се курчи по фејсбук.

ФМП

Мислам дека е доволно сега за сега за да ви докажам дека ваков дизајн е најцигански што постои, што директно значи дека мора да се мрази, нели?

П.С. Се надевам Гордана бркот нема да ми ги превземе сликите и да се курчи по фејсбук.

ФМП

Зошто провоцираш? Нели и Вемеро призна дека е албански стил??? Тоа е наше историско наследство.

Зошто провоцираш? Нели и Вемеро призна дека е албански стил??? Тоа е наше историско наследство.

Жално е што уствари партијата сака да признае... Жално... и патетично и одвратно и ниско.
Уште пожално е што многу народ нема да ја препознае сублиминалната порака што партијата сака да ја пренесе. Дискриминаторски и расистички.
И после се бунат кога ги споредуваат со нацистите.:facepalm:

Да беше архитектурата само бои....:facepalm:

....и да....и мене не ми се сФиѓа коа некоја жена има бркови, па не јадам бабури по фејсбук...

Тоа е веќе предмет на дебата. Ако си цврсто решен да го браниш ставот, викај новинари и излези пред зградана. На оваа тема може и специјална војна да се отвори.

Вакви глупи спинови не се учат ни на факултет. Тапа што не им успеа, сите сфатија што е поентата со фиктивната ромска невладина.

Вакви глупи спинови не се учат ни на факултет. Тапа што не им успеа, сите сфатија што е поентата со фиктивната ромска невладина.
Таква оценка после анкета или избори се дава. За брзо ќе видиме дали им успева.

За анкета убаво знаеме и јас и ти дека ништо не значи. За избори ќе видиме секако, јас само ти кажувам моментална реакција по социјалните мрежи, каде што не видов никој, дури ни од типичните пациенти кои се викаат Александар Македонски или Македонски Лав во Срце да искоментираат нешто, што е вообичаено. Пак вртиме кон политика а убаво знаеме и јас и ти што се дешава.

Можно е ти човеку се да гледаш преку политички очила? За тебе не е манипулација и ноторна глупост ова со ромиве?

Можно е ти човеку се да гледаш преку политички очила? За тебе не е манипулација и ноторна глупост ова со ромиве?

Па такви како него ги смислуваат овие работи, иако не верувам дека он него лично е ова, поинтелигентен е он од ваков беден спин кој има само контраефект. Во моментов да се одржат избори ДПМНЕ нема шанси да победи во Центар.

Е, и тоа една од најниските досега. Ама во политика единствено важно е дали е успешна или не. Другото е секундарно. Ќе стане примарно кога двете страни ќе станат лесно отпорни на вакви кампањи и ќе можат да ги предвидат.

Тоа е веќе предмет на дебата. Ако си цврсто решен да го браниш ставот, викај новинари и излези пред зградана. На оваа тема може и специјална војна да се отвори.

Пиши ми по ПП колку пари давате?

Пиши ми по ПП колку пари давате?

Твое е да покажеш иницијативност, за се друго после е лесна работа. Ствар на договор и консензуален компромис. Ама, бидејќи нели, во секоја шега има и половина вистина, убаво е да се види ваква шега. :D

Мене вака на слика ми е ок зградата, во живо нe знам каков би ми бил впечатокот.

Јаоо почетниот пост - овие рекле Жерновски требало да се замара со вистински проблеми, а не со фасади. Oh, the irony.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom