Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи 1
Галатасарај 1
Р.Мадрид 1
Клајте на повисока уплата

Инаку Ливерпул 1 / 1Х

1/4 финале бранит Додиг колку шо најдов значи не губит ништо на Чилич му се потребни поке поените а мислам дека се добри пријатели вака слично на Додиг му пушти Чилич лани

2-0 пријателски

^мхм, мислам нема шанси Бохум да изгуби, у најмала рака нерешено.
мене за вечер Тулуз - Ст. Етјен ми мириса на двојка. Малце ме плаши што двојката од 2.6 скокна на 3.0, али треба да влезе :)

Недела Монпеље - Зомимак играт. Струмичани со проблеми. Везенковски, Караиванов и Кукоски сигурно нема да играт, а неизвесни се Терзиќ и Младеновски.
Во зависност од понудата ќе видиме шо ќе изиграме. Ако му дат негде 25 граница на Струмица, можи минус да се игра.

Недела Монпеље - Зомимак играт. Струмичани со проблеми. Везенковски, Караиванов и Кукоски сигурно нема да играт, а неизвесни се Терзиќ и Младеновски.
Во зависност од понудата ќе видиме шо ќе изиграме. Ако му дат негде 25 граница на Струмица, можи минус да се игра.

Ја чекам само квотата шо ке ја дадат да видам колкава ке е инаку на Скјерн- Спортинг голем е хендикепот потценети се малку Португалците овде

Чист 1 ги ставив Бохум. Од каде ти па 2-ка или следиш некои фб страни со типови?

Ne druze ama gi imam gledano i dvete ekipi nekolku pati i po mene bez razlika sto Bohum ima pozvucno ime vo ovoj moment e poslaba ekipa. Bodovnata razlika e mala megju niv no pak ke napomenam spored mene gostite se podobri.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom