Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има нов капетан. РуниКапетанот го напушта бродот што тоне, м?
За Видиќ збориш?Капетанот го напушта бродот што тоне, м?
Ќе се свитка кичмата (Заев стајл) за Руни, иако Флечер најмногу заслужува.Иако е очекуван трансферов и логичен со оглед на формата во која игра Видич, мора да му се одаде чест на Рики за добрата заебанција со бродот што тоне
Мата за капитен, или Господ.
Ќе се свитка кичмата (Заев стајл) за Руни, иако Флечер најмногу заслужува.
Не знам дали го читаше исповедот на Флечер за болеста што се правел само за да се врати, криел од сите и само САФ од сите знаел дека е болен од 2008 натака, со цел само да игра и да не му велат да одмара. Сезонава секогаш кога не идеше како што треба го даваа Флечер во кадар со фрустрирачка фаца како сака да помогне ама не може. Ќе игра тој во клубов додека може, после пензија, нема каде да оди, дете на клубот е. Јас да сум без размислување го ставам капитен, ама па од другата страна па како што не сме знаеле 3 години дека е болен, може и сега не знаеме многу работи дека не може и тој долго да тера со фудбалотНа Руни неможе да му се верува!
Поубо Де Геа, ионака е голман, ќе биде уште долги години во клубот, по се изгледа ќе има загарантирано место во тимот и еден од главни играчи. Со Руни е баш како за Заев, не се знае кога ќе почне да плаче по нов договор и да се понаша некапитенски. Флечер мислам дека ќе прави трансфер, многу ми е жал за човекот, но не верувам да остане во Јунајтед.
Не знам дали го читаше исповедот на Флечер за болеста што се правел само за да се врати, криел од сите и само САФ од сите знаел дека е болен од 2008 натака, со цел само да игра и да не му велат да одмара. Сезонава секогаш кога не идеше како што треба го даваа Флечер во кадар со фрустрирачка фаца како сака да помогне ама не може. Ќе игра тој во клубов додека може, после пензија, нема каде да оди, дете на клубот е. Јас да сум без размислување го ставам капитен, ама па од другата страна па како што не сме знаеле 3 години дека е болен, може и сега не знаеме многу работи дека не може и тој долго да тера со фудбалоти Де Геа го има лидерското, им вришти често, добар предлог даде.
па си оди и тоj, едногодишен pay as you play договор има.А зашто не на Фердинанд? И тој урла бајаги.