Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Капетанот го напушта бродот што тоне, м?
За Видиќ збориш? :eek: Уште лани се шпекулираше тоа, после повредата не е тоа што беше, не може да игра редовно. Да не се повредеше ќе играше до 35-6 како Рио.

Иако е очекуван трансферов и логичен со оглед на формата во која игра Видич, мора да му се одаде чест на Рики за добрата заебанција со бродот што тоне:icon_mrgr:
Мата за капитен, или Господ.

Иако е очекуван трансферов и логичен со оглед на формата во која игра Видич, мора да му се одаде чест на Рики за добрата заебанција со бродот што тоне:icon_mrgr:
Мата за капитен, или Господ.
Ќе се свитка кичмата (Заев стајл) за Руни, иако Флечер најмногу заслужува.

Ќе се свитка кичмата (Заев стајл) за Руни, иако Флечер најмногу заслужува.

На Руни неможе да му се верува!
Поубо Де Геа, ионака е голман, ќе биде уште долги години во клубот, по се изгледа ќе има загарантирано место во тимот и еден од главни играчи. Со Руни е баш како за Заев, не се знае кога ќе почне да плаче по нов договор и да се понаша некапитенски. Флечер мислам дека ќе прави трансфер, многу ми е жал за човекот, но не верувам да остане во Јунајтед.

Според моменталната состојба у нивниот тим Клеверли заслужено би ја добил капитенската трака.

На Руни неможе да му се верува!
Поубо Де Геа, ионака е голман, ќе биде уште долги години во клубот, по се изгледа ќе има загарантирано место во тимот и еден од главни играчи. Со Руни е баш како за Заев, не се знае кога ќе почне да плаче по нов договор и да се понаша некапитенски. Флечер мислам дека ќе прави трансфер, многу ми е жал за човекот, но не верувам да остане во Јунајтед.
Не знам дали го читаше исповедот на Флечер за болеста што се правел само за да се врати, криел од сите и само САФ од сите знаел дека е болен од 2008 натака, со цел само да игра и да не му велат да одмара. Сезонава секогаш кога не идеше како што треба го даваа Флечер во кадар со фрустрирачка фаца како сака да помогне ама не може. Ќе игра тој во клубов додека може, после пензија, нема каде да оди, дете на клубот е. Јас да сум без размислување го ставам капитен, ама па од другата страна па како што не сме знаеле 3 години дека е болен, може и сега не знаеме многу работи дека не може и тој долго да тера со фудбалот :( и Де Геа го има лидерското, им вришти често, добар предлог даде.

Не знам дали го читаше исповедот на Флечер за болеста што се правел само за да се врати, криел од сите и само САФ од сите знаел дека е болен од 2008 натака, со цел само да игра и да не му велат да одмара. Сезонава секогаш кога не идеше како што треба го даваа Флечер во кадар со фрустрирачка фаца како сака да помогне ама не може. Ќе игра тој во клубов додека може, после пензија, нема каде да оди, дете на клубот е. Јас да сум без размислување го ставам капитен, ама па од другата страна па како што не сме знаеле 3 години дека е болен, може и сега не знаеме многу работи дека не може и тој долго да тера со фудбалот :( и Де Геа го има лидерското, им вришти често, добар предлог даде.

Од тој аспект си во право, заслужува и повеќе почит од давања на капитенска трака, ама од професионален, фудбалски аспект кој е здрав за екипа, најубаво ќе биде да се даде на некој како Де Геа, па и Џонс е добар човек за таква одговорност. Треба некој што е константен, некој што се остава се на терен дур игра. Не знам зошто ама после сите глупости со Руни и Јунајтед околу договирте, јас како фан на Челзи, го има он изгубено кредибилитетот, ја кога би одлучувал дефинитивно нема да дојде во предвид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom