Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Кога го читам Темјан како објаснува за White Widow слинки ми течат и ми иди да пропушам по шест седум години апстиненција.
Ако е мрсна, можам да дремнам и уз пушењеА заспивате ли лесно после пушење?
А заспивате ли лесно после пушење?
Белата вдовица не е сатива, повеке има индика во нејзе. Инаку и јас не пушам марихуана подолго време но гледам од некој другари травава со им ја даваат нема ни семки. Порано знам ке се утепаш од требењеСамо лошото е што не знаеш дали ке купиш индика или сатива, уште се продава како добра/лоша.
Пак ке го повторам прашањето има ли шанси ако те фанат со едно стебло да добиеш условно? Да, знам дека ке те приведат ама какви се шансите да се извлечеш (ако некој има искуство лично или од некој близок нека сподели)
И немој да ми кажувате у мкд имало добра марихуана. Се знае кај има добра марихуана, кај што е легална, зашто тамо прават од мерак, а овдека дај што даш.
Алал да ти е. Мене сон не ме фаќа додека не ми помине дејството.сина, спијам како во рај![]()
Кај мене тоа е на периоди, некој пат колку и да сум препушен од некоја стонерска ганџа не можам да заспијам со саати, се додека и последниот атом на тхц не испари од мене. А некојпат од некоја хепи трева, која треба да ме држи буден, заспивам како јагненце.Алал да ти е. Мене сон не ме фаќа додека не ми помине дејството.
Кај мене тоа е секогаш. И тоа најчесто од некоја ептен добра. Никогаш не сум заспала како јагненце, освен ако немам пиено алкохол предходно.Кај мене тоа е на периоди, некој пат колку и да сум препушен од некоја стонерска ганџа не можам да заспијам со саати, се додека и последниот атом на тхц не испари од мене. А некојпат од некоја хепи трева, која треба да ме држи буден, заспивам како јагненце.![]()
Treva ke duvate , sram ve bilo mladino !
Алал да ти е. Мене сон не ме фаќа додека не ми помине дејството.
Кај секој човек различно делува канабисот, некој ги прави креативни, некој се осеќаат глупо, ти не можеш да заспиеш итн. Но, цела среќа ти помага за болка и се чувствуваш убаво. Тоа е доволно за да ја сакаме ова магична билка.Кај мене тоа е секогаш. И тоа најчесто од некоја ептен добра. Никогаш не сум заспала како јагненце, освен ако немам пиено алкохол предходно.![]()
E nee , mora da im se ukaze ako ne im se kaze , propala mladina.браво манга, кажи им!
Doma te znaat deka duvas?Кај мене тоа е секогаш. И тоа најчесто од некоја ептен добра. Никогаш не сум заспала како јагненце, освен ако немам пиено алкохол предходно.![]()
Како бе кај вас 1 грам 200 денари? Не е Македонија Америка па цениве на тревата 100 % да се разликуваат од држава до држава, отсекогаш била и сеуште е 1 грам т.е. 1 џоинт 100ка.
Белата вдовица не е сатива, повеке има индика во нејзе. Инаку и јас не пушам марихуана подолго време но гледам од некој другари травава со им ја даваат нема ни семки. Порано знам ке се утепаш од требењеСамо лошото е што не знаеш дали ке купиш индика или сатива, уште се продава како добра/лоша.
Пак ке го повторам прашањето има ли шанси ако те фанат со едно стебло да добиеш условно? Да, знам дека ке те приведат ама какви се шансите да се извлечеш (ако некој има искуство лично или од некој близок нека сподели)
Treva ke duvate , sram ve bilo mladino !
Кога би дознал татко ти само за што ти ги дал тие 500 денари има да биде весело![]()