- Член од
- 9 октомври 2011
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 4
имам готов дизајн, ми треба само да се изработе во флеш или хтмл5 или боотстрап...
страната конструкцијата би изгледала вака(дизајнот не го откривам само црно на бело како би изгледала страницата)
Како што е на сликата, е сега вака, овие квадратчиња ке има слики... и кога ке притиснете на копчето next квадратчињата со некаков ефект летат на лево а од десно доаѓаат други следни квадратчиња(како што е насоката на стрелките) а на копчето back се враќат на почеток првите графи квадратчиња... е тоа е главната страна, треба уште една страна која кога ке ја отвореш сликата да се отвора нов прозорец кој ке биде посебна страна каде ке има стрим од видео и би изгледало вака:
Значи само логото останува и стрелка за назад кон почетната страна, така на секоја сликичка пренасочува до оваа страна само видеото да е различно...
Значи пак да напоменам, дизајнот го имам, имам лого позадина копчиња се, јас пробав да ја направам ама не ми функционира, не се многу разбирам од команди во Dreamweaver-от и ефекти.... колку ке ме кошта значи само имплементацијата на дизајнот на 2 страни, јас другото ке си го средам со ставање на видео... да се разбирав за 1 саат ке го направев ама ете... индексот во хтмл го имам али сликичките не ми се на точното место во квадратчињата и ред други глупости... ако ми се исплаќа ке си платам и глава да не ме боле, ако не пак од почеток и полека ама сигурно за недела две ке ја направам али немам стрпление...
страната конструкцијата би изгледала вака(дизајнот не го откривам само црно на бело како би изгледала страницата)
Значи пак да напоменам, дизајнот го имам, имам лого позадина копчиња се, јас пробав да ја направам ама не ми функционира, не се многу разбирам од команди во Dreamweaver-от и ефекти.... колку ке ме кошта значи само имплементацијата на дизајнот на 2 страни, јас другото ке си го средам со ставање на видео... да се разбирав за 1 саат ке го направев ама ете... индексот во хтмл го имам али сликичките не ми се на точното место во квадратчињата и ред други глупости... ако ми се исплаќа ке си платам и глава да не ме боле, ако не пак од почеток и полека ама сигурно за недела две ке ја направам али немам стрпление...