Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги бе за резултати се нервираат... ви реков ја уште пред 3 месеца на форумов бев информиран дека натпреваров ќе заврши со минимум три гола разлика за Сити..

Ти ако добро памтам имаш пишано дека ќе славиме на крај :)

Искрено не памтам. За на крај на сезона ? Можеби под импресии го имам пишано тоа :D

99.9% сум сигурен дека ни имаш кажано да уживаме, ќе славиме на крај ради Мурињо. А и знам дека уште го мислиш тоа, али нејќеш да признаеш. Се правиш фантомХ

99.9% сум сигурен дека ни имаш кажано да уживаме, ќе славиме на крај ради Мурињо. А и знам дека уште го мислиш тоа, али нејќеш да признаеш. Се правиш фантомХ

Да не си ме смешал со некого ? Пошто стварно не ми текнува. Вака според меморија имам кажано дека можно е да освоиме и покрај тоа што Сити ми се главни фаворити титула е возможна, после кога почнаа со трансфери знам имав пишано дека со волку трансфери и потрошени пари се освен не освоена титула (ил две) би било срамота за клубот и после победата со Сити пишав дека би можел слободно да се кладам дека Челзи ќе освои.
А вака за сигурно дека сум кажал дека ќе освоиме..не знам..не ми текнува али мислам дека не сум пишал такво нешто (што не значи дека не би освоиле :ROFLMAO: ) :)

Да де, не си тврдел дека че освоиме него дека веруваш дека може да освоиме. Како и да е, ич нејќам кога зборите дека некоја утакмица ќе ни одлучува што ќе направиме сезонава. Такви муабети може на 2-3 кола пред крај кога и математички би изгубиле шанси за титула or something...

Нечу смеџе, нечу црне, штачу када вољим плаво....

tumblr_n033jqvvpl1qkkwx1o2_400.gif

Синојка бев во тридимензионален свет колку бев пијан, со поврзав и со небо и со земја, сите сили и божества типуваат на Челзи!(y) Идеме јако, за вишите сили!
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 10:35 ---
I am enjoying building a team and building for the future,' he said.

'I am enjoying not working just for today. I'm enjoying not starting again next season with another team, spending a lot of money, bringing in and selling a lot of other players. I'm enjoying this very much.

'I see this summer as a very quiet summer for me and for the club: finish this season, work a couple of weeks to prepare the details of pre-season, one, maximum two signings and one or two to leave because they want to play more. I see a very quiet and calm summer.'

Мурињо за ЧелзиТВ, а го има и на официјална.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 10:49 ---
И заборавив неколку интересни статии од најдобриот сајт за Челзи.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/2/2/5369664/lampard-terry-cole-future-contract

Земајќи во предвид фактот што не го знаев, дека Тери аплицирал и учи за УЕФА Б лиценца, очекувам тој да се пензионира на крај на сезона, и да биде дел од стручниот штаб на Челзи. Ова е добар потег, со оглед на тоа дека Тери неможе веќе да игра на врвно ниво, и после сите глупости што му се издесија, најубаво е да ја заврши кариерата со сезонава која е добра за него и да почне да ги кали младите бекови ко Зума, Кристенсен, Калас и остали. Тери е еден од најдобрите, најелегантните дефанзивци што заиграле фудбал и ќе биде од исклучителна важност за тимот и младите играчи.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/2/1/5367364/chelseas-january-transfer-analysis

Добар преглед за јануарскиот преоден рок.

И за крај, http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/2/1/5368364/patrick-bamford-loanee-chelsea

Нашиот англиски Инзаги. Типичен шпиц, класа, голгетер. Детево мора да се чува, кај и да отиде на позајмица моментално станува најдобар стрелец. Сите го фалат, сите го сакаат. Како што реков, Инзаги тип на играч, Бербатов тип на играч. Мора да го чуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom