- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
По која основа најсигурна ?И една најсигурна
22:00 Kings : Flyers 2 @ 3.35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По која основа најсигурна ?И една најсигурна
22:00 Kings : Flyers 2 @ 3.35
Чекај сега, само на Удинезе падна или и на Барса и Јунајтед а оваа ја спомена колку да треснеш нешто?
Иначе, бап сега ќе пишав ме изненади двојката на Удинезе. Не ги мислав за толку утепани Болоња, ама ме излажа нерешеното што го извадија минатото коло кај Сампдорија во 90та од пенал. Сепак ова поставува одлична основа за наредното коло во Италија каде што има натпревари за![]()

Со Стразбург исто ги имав 1, заради што ептен во некои случаи ги фаворизиираат Французиве заради играчите кои ги имаат, ама како тим многу полошо играат. Раднички комплетно растурија на таа утакмица, нападот на моменти им беше ала Реал Мадрид, феноменални акции правеа. Исто и одбраната во завршницата од натпреварот им беше на ниво, убаво рече и коментаторот најдобро нивно издание оваа сезона. Мислев после тоа ќе им тргне формата во нагорна линија, како што рече Шолнок без најдобрите играчи денес, пресигурен бев дури и во хендикеп 1, ама ајде предвиди го ова.Човече, тие Шолнок играат без тројцата најдобри кошаркари и водат 5000 разлика у гости со Раднички. Глеј им скор у гости на Шолнок бе, баш сеа со Варман зборевме на ФБ, местачка лига е ова матер да им ебам.
I jas da se prijavam !!!Мислев дека сум само јас.![]()
Мислев дека сум само јас.![]()
Човече, тие Шолнок играат без тројцата најдобри кошаркари и водат 5000 разлика у гости со Раднички. Глеј им скор у гости на Шолнок бе, баш сеа со Варман зборевме на ФБ, местачка лига е ова матер да им ебам.

..све упичку матер, сите фаворити на бапка...
..сите селски екипи ги начкрапа кецој ,кој од Белгија втора лига,кој од Холандија,кој од Франција и сите влегоа и тоа по 2,3-0
..значи треба тие тебе да те погодат а не ти нивЦела втора белгиска лига GG денес
5/6 Бундес 3+, Мајнц само заврши 2-0.

)